Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Πόλεμος» στο Twitter για τα τηγανητά αυγά της Κρίσι Τέιγκεν

«Πόλεμος» στο Twitter για τα τηγανητά αυγά της Κρίσι Τέιγκεν

Ουκ ολίγες φορές, το Twitter κυρίως έχει μετατραπεί σε «πεδίο μάχης» ανάμεσα στους χρήστες, για διάφορα ζητήματα. Και ουκ ολίγες φορές, στο στόχαστρο των χρηστών μπαίνουν γνωστά πρόσωπα. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρό τους μπήκε η Κρίσι Τέιγκεν και για λόγο που μάλλον θα έλεγε κανείς πως προκαλεί έκπληξη.

Η γνωστή foodie ανέβασε πριν λίγες ημέρες στο λογαριασμό της στο Twitter βίντεο όπου δείχνει πώς τηγανίζει τα αυγά μάτια. Έδειξε, δηλαδή, να σπάει 2 αυγά μέσα σε ένα μπολάκι, στη συνέχεια να ζεσταίνει λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και κατόπιν να τα τηγανίζει σκεπασμένα με καπάκι. Στο τέλος, ξεσκεπάζει τα αυγά, αλατοπιπερώνει και σερβίρει.

Ωστόσο, η όλη τεχνική της δεν άρεσε σε πολλούς χρήστες του Twitter που έσπευσαν να την σχολιάσουν αρνητικά. Θεώρησαν – μεταξύ άλλων – πως είναι λάθος, πως μόνο ερασιτέχνες τηγανίζουν τα αυγά με αυτό τον τρόπο και πως δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει ελαιόλαδο, αλλά βούτυρο.

Η Κρίσι Τέιγκεν φανερά ενοχλημένη από τα όσα της έσουραν, απάντησε με νέο tweet, όπου ζητάει από τους επικριτές της να σκάσουν, ενώ αναρωτιέται γιατί τους βοηθάει.

Πάντως, υπήρξαν πολλοί που πήραν το μέρος της, ανάμεσά τους κι ένας βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, ο José Andrés, ο οποίος σχολίασε ότι τα αυγά της Κρίσι Τέιγκεν μοιάζουν με τα καλύτερα τηγανητά αυγά.




Πηγή