Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Πόσα παίρνει η Κιμ Καρντάσιαν για κάθε post που ανεβάζει

Πρόσφατα, βραβεύτηκε ως η πιο ισχυρή influencer της χρονιάς. Πρόκειται για το βραβείο επιδραστικότητας, που δόθηκε για πρώτη φορά, καθώς κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας της Μόδας αναγνώρισαν την αξία της και στο πώς επηρεάζει και αλλάζει τον κόσμο της μόδας.

Και πραγματικά, η Κιμ Καρντάσιαν, που μπήκε στο θαυμαστό κόσμο της showbiz ως η Αμερικανό-αρμένια βοηθός της Πάρις Χίλτον, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να επηρεάζει τη βιομηχανία και να έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τα εμπορικά σήματα!

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο ακατόρθωτο που έχει πετύχει. Ή μάλλον, αυτό που έχει πετύχει, την έχει αναδείξει στο πιο ακριβοπληρωμένο πρόσωπο του Instagram! Γιατί μπορεί για εμάς τους κοινούς θνητούς, το εν λόγω μέσο δικτύωσης να είναι ποσταρίσματα προσωπικών φωτογραφιών, ηλιοβασιλέματα, πιάτα με φαγητά ή video story, όμως, για πολλούς «επώνυμους» είναι και δουλειά. Καλοπληρωμένη δουλειά.

fgrggh

Βέβαια, αν είσαι η Κιμ Καρντάσιαν, δεν είναι μία απλά καλοπληρωμένη δουλειά. Η ριάλιτι σταρ το έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Και για να καταλάβετε, για ένα της διαφημιστικό post παίρνει περισσότερα απ’ ο, τι παίρνει ολόκληρο τον χρόνο ο Ντόναλντ Τραμπ ως Πρόεδρος της Αμερικής! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα STAT, η Καρντάσιαν για ένα post που διαφημίζει χάπι για τις πρωινές ναυτίες στην εγκυμοσύνη, πήρε 500 χιλιάδες δολάρια, όταν ο ετήσιος μισθός του Αμερικανού Προέδρου είναι 400 χιλιάδες δολάρια!

gdgdg1

Η συγκεκριμένη συνεργασία ξεκίνησε το 2015 και μέσα σε αυτό το διάστημα, η εταιρία είδε τις πωλήσεις να εκτινάζονται στα ύψη και η Κιμ τον λογαριασμό της να «φουσκώνει» και άλλο. Το τελευταίο της post με το συγκεκριμένο χάπι ήταν στα μέσα Ιουνίου και ξεπέρασε τις 600 χιλιάδες αντιδράσεις!

localStorage.clear();


Πηγή