Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Πλήρωσε 300 δολάρια για το δωμάτιο και στο μπάνιο είδε κάτι που την αηδίασε

Η Χάλεϊ και ο σύντροφός της τακτοποιούνταν στο δωμάτιο που είχαν κλείσει σε ξενοδοχείο της Καλιφόρνια. Λίγη ώρα αργότερα, αποφάσισε να κάνει ένα μπάνιο, όταν και πρόσεξε κάτι μικρό να κινείται στο πάτωμα της τουαλέτας. Και τότε συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για σκουλήκια… σε όλο το μπάνιο.

«Δεν ήταν καραμελίτσα, ήταν ένα σκουλήκι. Και τότε άνοιξα πραγματικά τα μάτια μου. Σκουλήκι. Σκουλήκι. Σκουλήκι. Εκατοντάδες σκουλήκια σε όλο το μπάνιο», έγραψε η ίδια σε ένα ποστ της στο Twitter, συνοδεύοντάς με ένα βίντεο από τον «εφιάλτη» που βίωσε εκείνη την ώρα.

Εξοργισμένη, η Χάλεϊ και ο φίλος της πήγαν να μιλήσουν με τον υπεύθυνο του ξενοδοχείου και του ζήτησαν την επιστροφή των 300 ευρώ που είχαν πληρώσει. Εκείνος προσφέρθηκε να τους βάλει σε ένα άλλο δωμάτιο και αρνήθηκε να τους επιστρέψει τα χρήματα. Σύμφωνα με τη Χάλεϊ, μετά από συζητήσεις τους ενημέρωσε ότι αν φύγουν δεν θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Η νεαρή κοπέλα πήγε στην αστυνομία, με τους αστυνομικούς να συμφωνούν μαζί της ότι επρόκειτο για κίνδυνο για την υγεία, αλλά να την ενημερώνουν ότι δεν μπορούν να επέμβουν στο ζήτημα.

Ήταν τότε όταν η Χάλεϊ, που είναι επίσης μπλόγκερ, αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους 14.000 ακολούθους της στο Twitter. «Δεν επιλέγω να αντιμετωπίσω τα θέματα με αυτόν τον τρόπο αλλά ένιωσα αηδιασμένη», δήλωσε η ίδια σε τοπική εφημερίδα.

localStorage.clear();


Πηγή