Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πώς είναι να ζεις στον Πύργο του Λονδίνου -Τα βίντεο μιας TikToker που έχουν γίνει viral

Η διεύθυνση της Megan Clawson δεν είναι συνηθισμένη, αλλά ιδιαίτερα ξεχωριστή. Ποια είναι αυτή; Ο Πύργος του Λονδίνου.

Πρόκειται για το ιστορικό κάστρο και φρούριο στο κέντρο του Λονδίνου, όπου εκατομμύρια τουρίστες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Και αν κάποιος είναι περίεργος για το πώς είναι να ζεις εκεί, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στον λογαριασμό της στο TikTok @meganambxr, όπου έχει συγκεντρώσει σχεδόν 192.000 followers.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το να ζεις μέσα στον Πύργο του Λονδίνου είναι ένα τεράστιο προνόμιο, αλλά συνοδεύεται από μερικές περίεργες ταλαιπωρίες», ξεκινά η 22χρονη σε μια ανάρτηση της, πριν συνεχίσει να περιγράφει λεπτομερώς πώς ακόμη και η παραγγελία παράδοσης δεν είναι καθόλου απλή.

Μια παραγγελία πίτσας, για παράδειγμα, μπορεί να παραδοθεί μόνο έξω από τις πύλες του κάστρου και όχι στο πραγματικό διαμέρισμά της εντός των εγκαταστάσεων. Πράγμα που σημαίνει επίσης ότι πρέπει να διανύσει μισό μίλι για να φτάσει στην πύλη.

«Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να βάλω τη δική μου διεύθυνση [γιατί] αν ένας οδηγός παράδοσης προσπαθούσε να φτάσει εκεί, θα κατέληγε πρόσωπο με πρόσωπο με μια ολόκληρη ομάδα ασφαλείας», δήλωσε η Clawson.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Λόγω προηγούμενων εμπειριών, μου αρέσει να διευκρινίζω ότι ο Πύργος του Λονδίνου βρίσκεται απέναντι από ένα Starbucks, καθώς αυτό φαίνεται να είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθεί από ένα παλάτι και φρούριο 1000 ετών», αστειεύτηκε.

Παρά τη μοναδική διεύθυνση, είπε στο Insider ότι η ζωή στο εσωτερικό του είναι «αρκετά φυσιολογική μόλις ξεπεράσεις το γεγονός ότι είναι 1000 ετών».

«Είναι ένα υπέροχο χωριό με όλους τους Beefeaters (σσ: φρουροί του Πύργου του Λονδίνου) και τις οικογένειές τους, οπότε είναι κυρίως πηγαίνεις στην παμπ ή βγάζεις βόλτα τον σκύλο και να προσπαθείς να μην σε δουν οι τουρίστες όταν κρεμάς το παντελόνι σου να στεγνώσει!».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επίδοξη ηθοποιός και συγγραφέας μετακόμισε σε ένα οικογενειακό διαμέρισμα μέσα στους χώρους του κάστρου το 2020 με τον πατέρα της, Chris, έναν από τους 32 Beefeaters που ζουν εκεί, σύμφωνα με το BBC News. Γνωστοί και ως Yeoman Warders, οι Beefeaters είναι ένστολοι φρουροί που προστατεύουν τον πύργο και τα κοσμήματα του στέμματος στο χώρο, μια παράδοση που υπάρχει από το 1485.

Σε ένα βίντεο στο TikTok, παραδέχτηκε ότι τη ρωτούν για τη δουλειά του πατέρα της «όλη την ώρα».

«Για να γίνεις Beefeater, πρέπει να έχεις τουλάχιστον 22 χρόνια στρατιωτικής θητείας – ο πατέρας μου έκανε 30 χρόνια στη RAF (Βασιλική Αεροπορία)», είπε.

Δίνει επίσης στους οπαδούς της μια ματιά στο The Keys, μια αποκλειστική παμπ μόνο για μέλη που στεγάζεται μέσα στους τοίχους. »Ο μόνος τρόπος για να πιείτε μια μπύρα μέσα σε αυτούς τους τοίχους είναι με επίσημη πρόσκληση από έναν Yeoman Warder. Ακόμα και ο πρωθυπουργός θα διώχνονταν στις πύλες χωρίς επίσημη πρόσκληση από έναν Beefeater», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Clawson μοιράστηκε μερικές απόψεις του διαμερίσματός της, συμπεριλαμβανομένου του κλιμακοστασίου. «Τα εκατομμύρια σκαλοπάτια που έχουμε – σαν ο ίδιος ο πύργος να προσπαθεί να κάνει τη ζωή σου, όταν είσαι [μεθυσμένος], όσο το δυνατόν πιο δύσκολη», είπε.

Χρησιμοποιεί επίσης μια πετσέτα των One Direction ως κουρτίνα για το υπνοδωμάτιό της. «Ο ανατολικός τοίχος είναι σταθερά γεμάτος με ανθρώπους που προσπαθούν να με βγάλουν φωτογραφίες ενώ κοιμάμαι», είπε.

Πράγματι, με τις κόκκινες κυματιστές μπούκλες της, οι τουρίστες την έχουν συχνά μπερδέψει με αξιοθέατο στον Πύργο, δήλωσε στο BBC. Η Clawson έχει συχνά συγκριθεί με την πριγκίπισσα Merida από την ταινία κινουμένων σχεδίων “Brave” και τη Sansa Stark από το “Game of Thrones”.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νεαρή κοπέλα χρησιμοποιεί μια πετσέτα των One Direction ως κουρτίνα για το υπνοδωμάτιό της, για να μην τη βλέπει ο κόσμος την ώρα που κοιμάται
Η νεαρή κοπέλα χρησιμοποιεί μια πετσέτα των One Direction ως κουρτίνα για το υπνοδωμάτιό της, για να μην τη βλέπει ο κόσμος την ώρα που κοιμάται / Φωτογραφία: TikTok/@meganambxr

«Το ‘Brave’ είναι αυτό που μου λένε συνέχεια. Κάθε φορά που πηγαίνω στην παμπ, παίζουμε ένα παιχνίδι για το πόση ώρα θα χρειαστεί για να έρθει κάποιος και να με ρωτήσει αν μου έχει πει ποτέ κανείς ότι μοιάζω με το κορίτσι από το ‘Brave’».

Αυτές τις μέρες, είναι απασχολημένη με τη συγγραφή ενός μυθιστορήματός της για έναν χαρακτήρα που ζει στο κάστρο και αρχίζει να ερωτεύεται έναν από τους φρουρούς της βασίλισσας, είπε στο Insider.

Το αγαπημένο της σημείο συγγραφής; Μια καφετέρια ακριβώς έξω από τον Πύργο του Λονδίνου. «Έχουν μια υπέροχη θέα σε όλο το μέρος και δίνει τόσο έμπνευση!» είπε στο Insider.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Clawson δεν είναι η μόνη TikToker που ζει μέσα στο φρούριο. Το Insider είχε πάρει στο παρελθόν συνέντευξη από τον κωμικό Tom Houghton, ο οποίος ζει στον πύργο από το 2016 επειδή ο πατέρας του είναι αστυνόμος εκεί.


Πηγή