Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Το 78χρονο σούπερ μόντελ Lauren Hutton ποζάρει τόπλες -Αφοπλιστική φυσική ομορφιά

Έξι δεκαετίες μετά την έναρξη της καριέρας της ως μοντέλο, η Lauren Hutton απέδειξε ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός, ποζάροντας τόπλες για το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar στα 78 της χρόνια.

Το supermodel έκανε αναδρομή στην καριέρα της και μίλησε για τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, ως ένα από τα αστέρια του τεύχους ομορφιάς του περιοδικού μόδας για τον Μάιο, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα ξεχωριστά εξώφυλλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Hutton, η οποία μοιράζεται τα εξώφυλλα με τις συναδέλφους της μοντέλα Sora Choi, Imaan Hammam και Jill Kortleve, φωτογραφήθηκε από τον καλλιτέχνη Cass Bird για τη φωτογράφιση υψηλής μόδας.

Το εμβληματικό μοντέλο έκανε αίσθηση με τη φωτογραφία του εξωφύλλου, η οποία τη δείχνει να σταυρώνει τα χέρια της πάνω από το γυμνό της στήθος, φορώντας ένα ανοιχτό σακάκι, καρό παντελόνι και χρυσά κολιέ.

Η Hutton ποζάρει στον φακό και αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά στο αφιέρωμα του περιοδικού, ενώ αποκάλυψε το μυστικό της λάμψης της και τη ρουτίνα ομορφιάς της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν ξοδεύω πολύ χρόνο στην περιποίηση του δέρματος. Συνήθως βιάζομαι να πάω στο κρεβάτι και να κάνω έρωτα ή να διαβάσω», δήλωσε στο Harper’s Bazaar, μοιραζόμενη ότι αυτή τη στιγμή διαβάζει το βιβλίο “Savage Beauty: Vincent Millay”.

«Το μόνο τελετουργικό ομορφιάς που έχω είναι να πλένω το πρόσωπό μου με σαπούνι και νερό. Μετά βάζω λάδι νύχτας με ρετινόλη. Κάνει πολύ καλά πράγματα για το δέρμα σου. Έχω επίσης ένα φυτό αλόης. Κόβω τα φύλλα της και τα βάζω σε όλο μου το πρόσωπο και το ντεκολτέ».

Το μοντέλο Lauren Hutton φοράει μια δημιουργία για τη συλλογή μόδας Valentino Haute Couture Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020 που παρουσιάστηκε στο Παρίσι, Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019
Το μοντέλο Lauren Hutton φοράει μια δημιουργία για τη συλλογή μόδας Valentino Haute Couture Φθινόπωρο-Χειμώνας 2020 που παρουσιάστηκε στο Παρίσι, Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 / Φωτογραφία: AP Photo/Kamil Zihnioglu

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Βάζω καστορέλαιο και στα μαλλιά μου», πρόσθεσε. «Απλά το βάζω στις άκρες των δαχτύλων μου και το τρίβω σε όλο το τριχωτό της κεφαλής μου και κάνει τα μαλλιά μου λιγότερο ξηρά».

Σε μια άλλη εικόνα, κρατάει ένα πράσινο τουίντ σακάκι σε χρώμα μέντας κλειστό πάνω από το στήθος της καθώς κοιτάζει την κάμερα.

Η Hutton ασχολείται με το μόντελινγκ από τη δεκαετία του 1960, αλλά δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τη βιομηχανία όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και άρχισε να εργάζεται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Βρήκα δουλειά ως μοντέλο για τον Christian Dior για 50 δολάρια την εβδομάδα. Δούλεψα σκληρά. Αλλά το 1972, δεν υπήρχαν πια πολλά μοντέλα. Όλα τα μεγάλα κορίτσια όπως η Veruschka, η Twiggy και η Jean Shrimpton είχαν ουσιαστικά σταματήσει».

Το 1973, η Hutton πέτυχε ένα συμβόλαιο που άλλαξε την καριέρα της με τη Revlon, το οποίο ήταν «το μεγαλύτερο στην ιστορία του μόντελινγκ» εκείνη την εποχή.

Εξήγησε ότι ήταν έτοιμη να κλείσει τα 30 και ήθελε να διασφαλίσει ότι θα συνέχιζε το μόντελινγκ για τα επόμενα χρόνια. Άρχισε επίσης να εργάζεται ως ηθοποιός εκείνη την εποχή, προτού επιστρέψει στο μόντελινγκ στα μέσα της δεκαετίας των 40.

η Lauren Hutton ποζάρει στον φακό
Lauren Hutton / Φωτογραφία: AP Photo/Tony Gutierrez, File

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έτσι, τότε άρχισα να φωτογραφίζομαι με τον Steven Meisel και του είπα: “Δεν θα προσπαθήσω να δείχνω νεότερη” και εκείνος είπε: “Μου αρέσει αυτό. Γι’ αυτό δουλεύω μαζί σου”», θυμήθηκε.

«Όταν πρόκειται για αισθητικές επεμβάσεις, υπάρχει μια πραγματικά λεπτή γραμμή στην οποία βαδίζεις», σημείωσε. «Υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύομαι να κοιτάξω σήμερα. Τα πρόσωπά τους δεν μοιάζουν με τους ανθρώπους που ήξερα κάποτε».

Η Hutton έχει περάσει δεκαετίες μπροστά από την κάμερα, αλλά μοιράστηκε ότι εξακολουθεί να αισθάνεται αμήχανη όταν ο φακός εστιάζει πάνω της.

«Το μόντελινγκ είναι σαν να παίζεις βιολί: πρέπει να εξασκείσαι κάθε μέρα», εξήγησε. «Τώρα, όταν κοιτάζω την κάμερα, έχω μάθει να φαντάζομαι το πρόσωπο του εραστή μου, τα πρόσωπα των βαφτισιμιών μου, των φίλων μου – όποιον χρειάζομαι εκεί μέσα».


Πηγή