Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Πώς θα τυλίξετε με στυλ ένα μπουκάλι κρασί για δώρο: Ενα εύκολο κόλπο που θα εντυπωσιάσει [βίντεο] | ΖΩΗ

Οι γιορτές έφτασαν και όλο και κάποιο μπουκάλι κρασί μπορεί να πάτε ως δώρο Χριστουγέννων σε κάποιον φίλο ή συγγενή.

Εάν όμως θέλετε να εντυπωσιάσετε όχι μόνο με το περιεχόμενο αλλά και με την παρουσίαση, δηλαδή το περιτύλιγμα, μια γυναίκα από τη Μελβούρνη αποκάλυψε το τέλειο και εύκολο κόλπο για να τυλίξετε ένα μπουκάλι κρασί σαν επαγγελματίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σαντέλ Μία, γνωστή ως Mama Mila στο διαδίκτυο, ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok γράφοντας για το κόλπο πως είναι ένας απλός τρόπος για να κάνετε τα δώρα σας να δείχνουν φανταχτερά».

Η διαδικασία

Η TikToker ξεκινά τυλίγοντας ένα χαρτί περιτυλίγματος γύρω από το μπουκάλι κρασιού και στερεώνοντας με σελοτέιπ. Στη συνέχεια, γυρίζει το χαρτί που περισσεύει στην κάτω πλευρά σε τριγωνικά σχήματα και το στερεώνει ώστε να δημιουργηθεί μια βάση. Ακολούθως, διπλώνει το πλεονάζον χαρτί του επάνω μέρους σε ένα σχηματισμό σαν βεντάλια «ζιγκ ζαγκ» για να δημιουργήσει ένα κομψό αποτέλεσμα. Τυλίγει μια πράσινη κορδέλα από τη βάση μέχρι την κορυφή και δένει έναν φιόγκο. Τέλος, ανασηκώνει τις διπλωμένες πιέτες ζιγκ ζαγκ και τις ξετυλίγει για να δημιουργήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το απλό αυτό κόλπο έχει εντυπωσιάσει τους οπαδούς της που έσπευσαν να τυλίξουν τα δικά τους μπουκάλια κρασιού. «Είναι τόσο χρήσιμο που θα το δοκιμάσω απόψε κιόλας» έγραψε μία χρήστης. «Ουάου, τι χαριτωμένο σχέδιο. Δείχνει τόσο εύκολο να γίνει» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δώρο σε σχήμα πουκάμισου με παπιγιόν; Κι όμως, γίνεται

Μια άλλη μέθοδο συσκευασίας που μοιράστηκε η Mama Mila στο TikTοk για επίσης εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ήταν ένα κόλπο ώστε το δώρο να μοιάζει με μινιατούρα πουκάμισο με παπιγιόν.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα από την Αυστραλία ξεκινά τυλίγοντας με χαρτί περιτυλίγματος το δώρο και τη βάση όπως κάνουμε συνήθως. Στη συνέχεια αναποδογυρίζει το δώρο στο πλάι και γυρίζει την πάνω πλευρά του χαρτιού δύο φορές κάνοντας ακολούθως δύο σχισμές προς το κέντρο. Στη συνέχεια, διπλώνει τις σχισμές σε σχήμα γιακά πουκαμίσου και στερεώνει με ταινία. Ολοκληρώνει τη συσκευασία με ένα ασορτί παπιγιόν φτιαγμένο από το ίσιο χαρτί περιτυλίγματος.

Ο
τρόπος αυτός συσκευασίας θα προσθέσει
μια επιπλέον εορταστική αίσθηση στα
δώρα και θα καταπλήξει τους φίλους και
την οικογένειά σας.
«Είναι πολύ
χαριτωμένο, μου αρέσει αυτή η ιδέα»
σχολίασε μία γυναίκα στο διαδίκτυο.
«Μακάρι να έβλεπα αυτό το TikTok
πριν τυλίξω όλα τα αντρικά
πουκάμισα που πήρα για τα Χριστούγεννα»
έγραψε ένας άλλος.


Πηγή