Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Χριστούγεννα και πρώτη συνάντηση με τους γονείς του; 8 tips για να πάνε όλα τέλεια

Κι εκεί που νόμιζες πως θα περάσεις ανέμελη τα φετινά Χριστούγεννα, χωρίς άγχη και «δύσκολες» καταστάσεις, ήρθε η πρόσκληση των γονιών του συντρόφου σου για φαγητό και πρώτη γνωριμία.

Πώς να πεις «όχι» σε μια τέτοια πρόταση; Βλέπεις ότι το θέλει πολύ ο αγαπημένος σου, σε έχουν προσκαλέσει κι εκείνοι. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να προετοιμαστείς σωστά για να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις στα… μελλοντικά πεθερικά σου.

Και πάλι single; Τα θετικά τού να φλερτάρεις online

Μην τρελαίνεσαι

Κατ’ αρχάς, μη σε πιάνει πανικός. Δεν είναι μπαμπούλες οι άνθρωποι. Θέλουν να γνωρίσουν την κοπέλα για την οποία ο γιος τους τους μιλά όλη την ώρα. Πού είναι το κακό;

Δες θετικά αυτήν την πρόσκληση, προετοιμάσου κατάλληλα και κάνε τα μελλοντικά πεθερικά σου να σε αγαπήσουν από την πρώτη κιόλας γνωριμία.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandra Solovjova ? (@suwkk)

Ακολούθησε βήμα-βήμα τα παρακάτω tips και το γλυκό θα δέσει μια χαρά.

Tips για να αφήσεις την καλύτερη εντύπωση στους γονείς του συντρόφου σου

#1 Μάθε τα πάντα για την οικογένεια

Πριν πας στο τραπέζι με τους γονείς του αγαπημένου σου καλό είναι να γνωρίζεις τα… πάντα για την οικογένεια. Μάθε την ιστορία της μητέρας και του πατέρα του, την καταγωγή τους, τα επαγγέλματά τους και ό,τι πιστεύεις ότι θα έπρεπε να ξέρεις.

Δεν είναι κουτσομπολιό! Είναι καθαρό ενδιαφέρον για τον σύντροφό σου και τους ανθρώπους που τον έφεραν στον κόσμο.

#2 Συζήτησε μαζί τους αλλά… με προσοχή

 Απόφυγε να συζητήσεις θέματα πολιτικής ή θρησκείας, γιατί… σίγουρα δεν θέλεις στην πρώτη συνάντησή σας να υπάρξει αντιπαράθεση. Πήγαινε την κουβέντα σε πιο απλά θέματα, όπως το πώς περνούσες τα παιδικά καλοκαίρια σου, ποια ήταν η τελευταία ταινία που είδες και άλλα τέτοια περί ανέμων και υδάτων.

#3 Προσοχή στο ντύσιμό σου

Το σπίτι των γονιών του συντρόφου σου δεν είναι το μέρος για να βάλεις το νέο, super mini φόρεμά σου, ούτε το σκισμένο τζιν παντελόνι σου. Ένα κλασικό, μαύρο, midi φόρεμα, ή μια παντελόνα με oversized πουλόβερ είναι δυο πολύ καλές επιλογές.

Wait! Στην gallery θα βρεις κι άλλα tips για να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις στα… μελλοντικά (;) πεθερικά σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Christmas vacay! Τα do’s & don’ts για να περάσετε υπέροχα στο πρώτο σας ταξίδι

Couple goals! 20 Instagram captions για το επόμενο post με τον σύντροφό σου




Πηγή