Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Σασμός: Έλιωσε το Twitter με το μωρό της Αργυρώς και του Αστέρη -Έγινε hashtag #babystamatakis

Συνταρακτικές ήταν οι εξελίξεις στο χτεσινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός.

Πιο συγκεκριμένα ο Αστέρης αθωώθηκε και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό. Ο Άγγελος επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στην Άσπα και ο Γεράσιμος έκανε βήματα για να προσεγγίσει τη Στέλλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργυρώ και Μαρίνα ετοιμάζονται να επιστρέψουν στα Γιάννενα γιατί εκεί εκτός από τον Σταύρο τους περιμένει με αγωνία και κάποιος άλλος…Αυτός ο άλλος είναι το μωρό της Αργυρούς και του Αστέρη πλάνα του οποίου είδαμε, για πρώτη φορά, στο τέλος του επεισοδίου.

Μπορεί οι σεναριογράφοι να μην έχουν αφήσει να φανεί πώς η Αργυρώ σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο που έχει μεσολαβήσει έχει γίνει μητέρα, αλλά δεν είναι λίγες οι σκηνές που το έχουν αφήσει να εννοηθεί. Πάντα όταν μιλά στο τηλέφωνο με τον Σταύρο πάντα ρωτάει «τι κάνετε;», ενώ πολλές φορές η ίδια λέει «μου λείπετε».

Η σκηνή μου είδαμε είναι όταν η Αργυρώ επιστρέφει στα Γιάννενα μετά τη δίκη και κρατάει στην αγκαλιά της τον μικρό Πετρή, που είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Αστέρη. Το Twitter είδε για ακόμη μία φορά το επεισόδιο και σχολίασε τα καλύτερα σημεία του με το μωρό να κλέβει την παράσταση και το hashtag #babyStamatakis να τρεντάρει και να γίνεται θέμα συζήτησης.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets για τον Σασμό:

Ο μικρός Πετρής έκλεψε την παράσταση!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή