Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αυγενάκης για ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο: «Διοργάνωση με εθνική διάσταση»

Παρουσία του υφυπ. Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, δόθηκε το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ η εκκίνηση του 2ου ετάπ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς, η υφπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, οι επικεφαλής των πρεσβειών Σλοβακίας, Νορβηγίας και Καζακστάν, ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, και ο Βρετανός Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας, Μαρκ Κάβεντις, επίσημος πρεσβευτής του Γύρου Ελλάδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μήνυμα του Λευτέρη Αυγενάκη για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

«Το ΟΑΚΑ στα καλύτερά του, στα πιο γιορτινά του! Με μια λαμπρή εκδήλωση, γεμάτη χαμόγελα, χρώματα, μουσικές και εξαιρετική διάθεση απ΄ όλους, δόθηκε η εκκίνηση του 2ου Ετάπ του ΔΕΗ International Tour of Hellas», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Αυγενάκης, σε ανάρτησή του στο facebook, όπου εκφράζει ακόμη τις ευχαριστίες του στην Οργανωτική Επιτροπή, τα Σώματα Ασφαλείας, τις υγειονομικές υπηρεσίες, τους εθελοντές, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και σύσσωμη την αθλητική οικογένεια.

«Τους ευχαριστώ θερμότατα όλους για τις συνέργειες και την αγαστή συνεργασία σε όλους τους ζωτικούς τομείς, προκειμένου η διεξαγωγή της σπουδαίας διεθνούς διοργάνωσης, που δεν έχει μόνο αθλητική, αλλά Εθνική διάσταση, να είναι άψογη», υπογραμμίζει ο υφυπουργός Αθλητισμού.


Πηγή