Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Σασμός: Η αγκαλιά της Αργυρώς με τον Αστέρη που «λύγισε» το Twitter -Tι παίζει στο επόμενο επεισόδιο [βίντεο]

Μια από τις στιγμές που περίμεναν με αγωνία οι λάτρεις του Σασμού, ήταν αυτή της αγκαλιάς μεταξύ Αργυρώς και Αστέρη.

Έχοντας πάρει την απόφασή του να «πετάξει» για Γερμανία και συγκεκριμένα με προορισμό το Μόναχο, ο Αστέρης ήταν έτοιμος για τα ξένα. Παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας και του αδερφού του, τίποτα δεν θα μπορούσε να τον σταματήσει. Εκτός από ένα πρόσωπο. Την Αργυρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Στέλλα, που είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Αστέρη, πήγε στην Αργυρώ και της είπε: «Αν τον αγαπάς κι εσύ, τρέχα να τον σταματήσεις. Μόνο εσύ μπορείς». Και πράγματι, το έκανε.

«Μη φύγεις δεν θέλω», του είπε όταν τον βρήκε στο αεροδρόμιο όπου έσπευσε. Όλα αυτά υπό το βλέμμα του Σταύρου, ο οποίος είδε τη γυναίκα του να προσπαθεί να σταματήσει τον πρώην της να φύγει από τη χώρα.

«Θες να φύγω για να μην με βλέπεις, να μην σε ενοχλώ; Θες να μείνω για να με βρίζεις και να ξεσπάς πάνω μου κάθε φορά που με συναντάς στον δρόμο; Πες μου τι θες», απάντησε ο Αστέρης στην Αργυρώ, πριν έρθει η πολυπόθητη αγκαλιά και -όπως φαίνεται- η επανασύνδεση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, το Twitter περίμενε με αδημονία τη σκηνή αυτή και έτσι έστησε ένα… πάρτι.

Δείτε τις αναρτήσεις στο Twitter για όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης (15/11) στον Σασμό:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σασμός: Τι περιμένουμε να δούμε στο επόμενο επεισόδιο -Το τρέιλερ

Η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Άγγελου που πλησιάζει είναι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τον Σασμό στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη (16/11).

Ο παπα-Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι, ενώ η Θοδώρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο για τον Λευτέρη. Παράλληλα, ο Νικηφόρος κάνει προπόνηση στο σημάδι, υπό την επίβλεψη του Μαθιού, χωρίς να το γνωρίζει η Βασιλική.

Βεβαίως, το μεγάλο θέμα είναι η επιστροφή του Αστέρη στο χωριό, η οποία αρχίζει να γίνεται γνωστή. Η χαρά της Καλλιόπης γρήγορα θα γίνει καχυποψία για τον λόγο που ο γιος της επέστρεψε στο σπίτι.

Ο Σταύρος, που βρέθηκε στην πλέον δυσάρεστη θέση με το σκηνικό που αντίκρισε στο αεροδρόμιο, είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την Αργυρώ, ενώ ο Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ακόμη, η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζει να αποκαλύψει στην Μαρίνα τα πάντα για το παρελθόν και το χρέος που τη βαραίνει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή