Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Σε ρυθμούς Χόλιγουντ η Θεσσαλονίκη -Τα backstage από τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer»

«Άρωμα» Χόλιγουντ μυρίζει στη Θεσσαλονίκη, όπου συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer».

Στην ταινία που είναι η πρώτη Χολιγουντιανή ταινία της οποίας η πλοκή θα αφορά τη Θεσσαλονίκη, πρωταγωνιστούν ο Άαρον Έκχαρτ και η Νίνα Ντόμπρεβ.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που δημοσιεύει το thestival.gr, η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαιτέρως απαιτητική για τον πρωταγωνιστή της χολυγουντιανής παραγωγής. Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης και στην παρούσα φάση οι κάμερες κατέγραψαν μια καταδίωξη με αυτοκίνητα και αρκετό ξύλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν πως οι «κακοί» που προσπαθούν να σταματήσουν τον Άαρον Έκχαρτ τον ζόρισαν αρκετά με αποτέλεσμα να ματώσει.

Τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν δύο μήνες και να λάβουν χώρα τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στη Χαλκιδική καθώς και σε άλλα σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας.

Θεσσαλονίκη: Το backstage από τις σκηνές με τον τον Εκχαρτ και τη Νίνα Ντόμπρεβ

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και εκτός από τον φωτογράφο του thestival, Νίκο Αραμπατζή, εκεί βρέθηκαν και θαυμαστές που απαθανάτισαν πλάνα και σκηνές που θα δούμε στην ταινία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπόθεση της ταινίας The Bricklayer που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη

Στο “The Bricklayer” κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο – αλλά και επαναστάτη – πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία. Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες “Die Hard 2”, “Cliffhanger” και “Long Kiss Goodnight”.


Πηγή