Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

«Σκουπίδι, μ@@@@α»: Τσακίζουν τον Μπεν Αφλεκ που κατηγόρησε την πρώην του, Τζένιφερ Γκάρνερ, γιατί… έγινε αλκοολικός | ΖΩΗ

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις του Μπεν Άφλεκ πως θα έπινε ακόμη εάν συνέχιζε να είναι παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ και πως ένιωθε «παγιδευμένος» στο γάμο τους.

Ο 49χρονος ηθοποιός έκανε τις δηλώσεις αυτές στη διάρκεια της εμφάνισής του στο The Howard Show την Τρίτη και μάλιστα ανέφερε συγκεκριμένα πως «μάλλον θα έπινα ακόμη» εάν δεν χώριζε με την Γκάρνερ το 2015. Ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, είπε στον παρουσιαστή: «Ένα μέρος του γιατί άρχισα να πίνω ήταν επειδή ένιωθα παγιδευμένος. Έλεγα: ‘Δεν μπορώ να φύγω εξαιτίας των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι να κάνω;’. Και αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να αποκοιμιέμαι στον καναπέ, κάτι που αποδείχτηκε πως δεν ήταν η λύση».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κράξιμο στο Twitter: «Είσαι μαλ@@@», «Σκουπίδι»

Τα σχόλιά του αυτά προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να τον κατηγορούν πως προσπάθησε να «ρίξει το φταίξιμο» για το πρόβλημά του με το αλκοόλ στην Τζένιφερ Γκάρνερ – την οποία μάλιστα, είχαν καταγράψει οι παπαράτσι να τον μεταφέρει στην κλινική απεξάρτησης το 2018, τρία χρόνια μετά το χωρισμό τους.

«Κατηγορείς την πρώην γυναίκα σου για το πρόβλημά σου με το αλκοόλ; Ήσουν μεθυσμένος ακόμη και πριν την παντρευτείς» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Το να μιλάς άσχημα για την μητέρα των παιδιών σου, σε μεγάλο βαθμό σε κάνει απαίσιο πατέρα και μαλ@@@» συνέχισε ο χρήστης, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν από τον Μπεν Άφλεκ να αναλάβει την «ευθύνη» των πράξεών του. Ένας άλλος δυσαρεστημένος θαυμαστής έγραψε: «Μπεν Άφλεκ ακούγεται σαν να κατηγορείς την πρώην σύζυγό σου για τον αλκοολισμό σου. Σκουπίδι!».

Οι παπαράτσι κατέγραψαν την Τζένιφερ Γκάρνερ να μεταφέρει σε κέντρο απεξάρτησης τον Μπεν Αφλεκ το 2018, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό τους
Οι παπαράτσι κατέγραψαν την Τζένιφερ Γκάρνερ να μεταφέρει σε κέντρο απεξάρτησης τον Μπεν Αφλεκ το 2018, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό τους

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πως ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Γκάρνερ χώρισαν επίσημα τον Ιούνιο του 2015, μόλις μία ημέρα μετά την επέτειο των 10 χρόνων γάμου. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν τρία παιδιά, την 15χρονη σήμερα Βάιολετ, την 12χρονη Σεραφίνα και τον 9χρονο Σάμιουελ. Στη συνέντευξή του ο Μπεν Άφλεκ είπε πως η απόφασή τους να χωρίσουν ήρθε μετά από πολύ σκέψη αναφορικά με τα παιδιά τους και τον αντίκτυπο που θα είχε σε αυτά, λέγοντας πως δεν ήθελαν ο δικός τους προβληματικός γάμος είναι το πρότυπο που θα είχαν αυτά.

Τρία χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η Γκάρνερ εθεάθη να τον μεταφέρει σε κέντρο απεξάρτησης για τρίτη φορά, με τις εικόνες να τον δείχνουν σε άθλια κατάσταση στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου. Εκείνη την εποχή, σύμφωνα με το TMZ, η Τζένιφερ Γκάρνερ παρενέβη και παρακάλεσε τον πρώην σύζυγό της να ζητήσει βοήθεια για τον αλκοολισμό του.

Τζένιφερ Γκάρνερ και Μπεν Άφλεκ όταν ήταν ακόμη ζευγάρι
Τζένιφερ Γκάρνερ και Μπεν Άφλεκ όταν ήταν ακόμη ζευγάρι

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η προχθεσινή του όμως συνέντευξη δεν πολϋάρεσε στο κοινό με πολλούς να τον κατηγορούν για μετατόπιση της ευθύνης, αλλά και να τον επιπλήττουν που κατηγόρησε την Γκάρνερ δημόσια.

«Μην κατηγορείς την πρώην σύζυγό σου για τα προβλήματά σου»

«Είσαι μαλ@@@! Ακόμη και εάν ήταν αυτό το πρόβλημα για τη δυστυχία σου σε αυτό το γάμο, γιατί να σέρνεις μέσα στη λάσπη δημόσια την πρώην σου και φαινομενικά να την κατηγορείς για τις δικές σου αυτοκαταστροφικές επιλογές;» έγραφε ένα tweet, ενώ ένα άλλο ανέφερε: «Ο Μπεν Άφλεκ επιβεβαιώνει… είναι ακόμη ο χειρότερος».

Αν και ο ηθοποιός ένιωσε πολύ άνετα να μιλήσει για τον αλκοολισμό του στην προχθεσινή συνέντευξή του, πολλοί βρήκαν πως τα σχόλιά που στόχευσαν στην Τζένιφερ και στο γάμο τους, ήταν κακόγουστα. «Ο Μπεν Άφλεκ είναι απαράδεκτος. Μην κατηγορείς την πρώην σύζυγό σου για τα προβλήματά σου» έγραψε ένας εξοργισμένος θαυμαστής που θεώρησε τις δηλώσεις του «φτηνές δικαιολογίες». «Φτηνές δικαιολογίες πως παγιδεύτηκες σε ένα γάμο που σε οδήγησε στο ποτό. Βρες τρόπο να αναλάβεις κάποιες ευθύνες από μέρους σου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας χρήστης του Twitter έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει τον ηθοποιό «Μαλάκα χωρίς τακτ» και πως ήλπιζε πως τα τρία του παιδιά «θα σταματήσουν να σου μιλούν γιατί πραγματικά δεν είναι αρκετά καλός γι’ αυτά».

Δεδομένου πως ο Μπεν Άφλεκ είναι «αλκοολικός που αναρρώνει», ένας θαυμαστής βρήκε ανησυχητικό το γεγονός πως φαινομενικά «κατηγορεί τους άλλους για τα προβλήματά του». «Η θεραπεία θα τον βοηθούσε περισσότερο από ότι ένας μπάρμαν. Είμαι σίγουρος πως είναι υπέροχο να ζει μαζί του. Είναι φρικτό να μιλάς δημόσια για τη μητέρα των παιδιών σου ακόμη και αν δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος». Ένας άλλος έγραψε: «Πώς ήταν δυνατόν να αισθάνεσαι παγιδευμένος όταν η Γκάρνερ ήταν αυτή που τον πήγε στην κλινική απεξάρτησης; Μπεν Άφλεκ είσαι χειρότερος και από τα αποβράσματα. Πραγματικά αξιολύπητη δικαιολογία, φίλε».

Πώς αντέδρασε η Τζένιφερ Λόπεζ;

Στην συνέντευξή του ο ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στην σχέση του με την Λατίνα ηθοποιό και τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ, με την οποία ήταν αρραβωνιασμένο στο παρελθόν, και παραδέχτηκε ότι φοβόταν στην αρχή να τα ξαναβρούν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ ξανά μαζί
Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ ξανά μαζί

Σύμφωνα πάντως το Page Six, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι αναστατωμένη, όχι με τις αποκαλύψεις του και το γεγονός πως κατηγορεί την πρώην σύζυγό του για τη «δυστυχία» του αλλά γιατί την έμπλεξε σε όλο αυτό.

Συγκεκριμένα, η Λατίνα τραγουδίστρια δεν χάρηκε καθόλου με τη συνέντευξη. «Η Λόπεζ είναι τσαντισμένη» είπε η πηγή. «Μπλέκεται κι αυτή γιατί βγαίνει μαζί του. Δε θέλει να παρασυρθεί σε όλο αυτό. Έχει γνωρίσει την Τζένιφερ Γκάρνερ και προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα τα παιδιά του». Όσο για τον Μπεν Άφλεκ, η πηγή είπε: «Είναι μεγάλη απερισκεψία από μέρους του».


Πηγή