Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Σοφία Βόσσου:  Δοκίμασα το one night stand αλλά δεν…

Σοφία Βόσσου:  Δοκίμασα το one night stand αλλά δεν…

Τις τελευταίες μέρες, η Σοφία Βόσσου έχει προκαλέσει πληθώρα σχολίων με την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Η καλλιτέχνιδα πλέον έχει υιοθετήσει ροζ λουκ και τα σχόλια που δέχεται για την ανανεωμένη της εμφάνιση είναι κολακευτικά.

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1, η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε στα μαλλιά της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Πρώτη φορά έκανα τα μαλλιά μου ροζ το 1986-1987 από λάθος γιατί ήθελα να βγάλω τότε τον δίσκο μου “Κόκκινα Μαλλιά” και ακούω στο λουτήρα: “Το μαλλί της κοπέλας!” Σηκώνομαι και τι να δω; Αυτό το χρώμα σε μπούκλα!» είπε η Σοφία Βόσσου για το ροζ χρώμα των μαλλιών της και πρόσθεσε: «Έγινε χαμός στα social. Πρώτη φορά είχα φωτογραφία με τόσες χιλιάδες likes!».

Στη συνέχεια η Σοφία Βόσσου δέχθηκε ερώτηση για την προσωπική της ζωή. «Το μεγαλύτερο διάστημα που έχεις μείνει μόνη σου;» ρώτησε η δημοσιογράφος και η Σοφία Βόσσου απάντησε: «Είναι το τώρα γιατί κοντεύουν 4 χρόνια επί της ουσίας, μόνη μου».

«Ανάγκη σαν γυναίκα δεν έχεις;» ήταν η επόμενη ερώτηση και η καλλιτέχνιδα δεν δίστασε να απαντήσει: «Έχω, δεν την καλύπτω γιατί με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό το sex partner. 4 χρόνια καλόγρια!» και πρόσθεσε: «Όχι δεν κάνω σεξ. Θα κάνω όταν έρθει η ώρα, όταν γεμίσει η ψυχή μου. Δοκίμασα το one night stand αλλά δεν μου βγήκε, ένιωσα άσχημα».


Πηγή