Παρασκευή , 10 Μάιος 2024

Σοφία Χατζηπαντελή: Εντυπωσίασε με το εκθαμβωτικό look της στο κόκκινο χαλί των Καννών [εικόνες]

Το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή έκλεψε την παράσταση καθώς περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών χθες το βράδυ με ένα εντυπωσιακό φόρεμα με στρας.

Η 25χρονη Κύπρια, έκανε μια λαμπερή εμφάνιση με ένα φόρεμα με βαθύ V-λαιμό στην πρεμιέρα της ταινίας Killers Of The Flower Moon.

Η σταρ των social media -η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 508.000 followers – επέλεξε μία δημιουργία του σχεδιαστή Philipp Plein με μπούστο, γεμάτο κρύσταλλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το φόρεμα, το οποίο είχε ενσωματωμένα γάντια με παγιέτες, είχε επίσης δύο σχισμές μέχρι το ύψος του μηρού μπροστά για να αναδείξει τα πόδια της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με ένα ζευγάρι διάφανο καλσόν και μαύρες μυτερές γόβες με λουράκι από πετράδια.

Επιπλέον, τόνισε περήφανα το μονόφρυδό της επιλέγοντας ένα καφέ smokey eye και cat-eye flick, ενώ μάζεψε τα κόκκινα μαλλιά της μακριά από το πρόσωπό της σε μια χαμηλή αλογοουρά και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της με ένα nude κραγιόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σοφία Χατζηπαντελή στο ξενοδοχείο Martinez κατά τη διάρκεια του 76ου φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών
Η Σοφία Χατζηπαντελή στο ξενοδοχείο Martinez κατά τη διάρκεια του 76ου φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών / Φωτογραφία: Arnold Jerocki/GC Images

Η πτυχιούχος μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου του Maryland μεγάλωσε στην Κύπρο πριν μεταναστεύσει αργότερα στις ΗΠΑ με την οικογένειά της.

Το 2018, αποκάλυψε στο Good Morning Britain ότι απολαμβάνει τις «σοκαριστικές αντιδράσεις» του κόσμου για το τολμηρό μονόφρυδό της.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τον Richard Madeley και τον Ranvir Singh, η σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε αστειευόμενη ότι είχε μάλιστα δώσει στο φρύδι της το παρατσούκλι «Veronica».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σοφία Χατζηπαντελή στο κόκκινο χαλί της ταινίας "Killers Of The Flower Moon" κατά τη διάρκεια του 76ου ετήσιου φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών
Η Σοφία Χατζηπαντελή στο κόκκινο χαλί της ταινίας “Killers Of The Flower Moon” κατά τη διάρκεια του 76ου ετήσιου φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών / Φωτογραφία: Marc Piasecki/FilmMagic

Πρόσθεσε ότι οι πρόγονοί της και η πολιτιστική της κληρονομιά την ενέπνευσαν να μεγαλώσει τα φρύδια της για να πετύχει το μονόφρυδο για το οποίο είναι πλέον διάσημη.

«Πάντα ήμουν γνωστή για το ότι άλλαζα το look μου και έκανα ό,τι πραγματικά ήθελα. Και υποθέτω ότι αυτό το είδος πείσματος και επαναστατικότητας με έχει κάνει να κάνω κυριολεκτικά ό,τι θέλω».


Πηγή