Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Σούπερ σέξι Τζένιφερ Λόπεζ με διάφανο φόρεμα που έδειχνε τις καμπύλες της

Μια εκθαμβωτική εμφάνιση έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ στο Tribeca Film Festival όπου έγινε η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της.

Το εντυπωσιακό και αποκαλυπτικό see -through φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η διάσημη τραγουδίστρια αναδείκνυε τις υπέροχες καμπύλες της. Η Λατίνα σταρ άφησε σε κοινή θέα με τις διαφάνειες τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της αλλά και το ντεκολτέ της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα 52 της χρόνια, η Τζένιφερ Λόπεζ μοιάζει πιο όμορφη και σέξι από ποτέ. Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, το εντυπωσιακό δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Μπεν Αφλεκ ενώ στο μακιγιάζ της έδωσε έμφαση στα μάτια, με μία σκούρα ιριδίζουσα σκιά.

Τζένιφερ Λόπεζ

To ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ

Στο «Halftime» η Λατίνα σταρ δείχνει περισσότερες πτυχές του χαρακτήρα και της καθημερινότητάς της, αφηγείται τη ζωή της ενώ δίνει έμφαση στην προετοιμασία της για την φαντασμαγορική εμφάνιση που έκανε στο ημίχρονο του Super Bowl 2020 με τη Shakira. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει, επίσης, στιγμές από την προσωπική ζωή της σταρ, όπως τη σχέση της με τα 14χρονα δίδυμα παιδιά της.

Στην πρεμιέρα, η Λόπεζ μίλησε στο Entertainment Tonight και χαρακτήρισε την εμπειρία σουρεαλιστική. «Είναι πραγματικά σουρεαλιστικό να βρίσκεσαι εδώ. Όντας από τη Νέα Υόρκη, στο Tribeca Festival.»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι έχει άγχος να δει την ταινία. «Δεν έχω δει το έργο ολοκληρωμένο. Είμαι αγχωμένη, αλλά είμαι και ενθουσιασμένη και δεν θα ήθελα να το κάνω αλλού, αλλά εδώ. Λοιπόν, εδώ είμαστε», πρόσθεσε.

Μίλησε επίσης για τον Μπεν Αφλεκ, ο οποίος αυτή τη στιγμή εργάζεται για το πέμπτο σκηνοθετικό του ντεμπούτο. «Είναι μια όμορφη στιγμή», είπε για τον αναζωπυρωμένο έρωτά τους.

Μπορεί ο ηθοποιός να μην έδωσε το παρών αλλά πριν φτάσει στη Νέα Υόρκη η τραγουδίστρια για την πρεμιέρα, σταμάτησε στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια το απόγευμα της Τρίτης για να επισκεφτεί τον μέλλοντα σύζυγό της. Ο Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον πρόκειται να υποδυθούν τον συνιδρυτή της Nike, Φιλ Νάιτ, και το στέλεχος μάρκετινγκ, Σόνι Βακάρο, στη βιογραφία που δεν έχει τίτλο επί του παρόντος.


Πηγή