Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Στέλιος Μάινας: Γιατί έφυγε από παράσταση την πρώτη μέρα της πρόβας

Στέλιος Μάινας: Γιατί έφυγε από παράσταση την πρώτη μέρα της πρόβας

«Είμαι αυστηρός και κυρίως με τον εαυτό μου» τόνισε ο Στέλιος Μάινας σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του Open, «Μεσημέρι #not» και εξήγησε γιατί αποχώρησε από παράσταση την πρώτη μέρα της πρόβας.

«Έχω φύγει από παράσταση στην πρώτη μέρα της πρόβας και αυτό είναι υπευθυνότητα. Αν φύγεις μια εβδομάδα πριν ανέβει ένα έργο, ωστόσο, είσαι πάρα πολύ ανεύθυνος άνθρωπος. Εγώ έφυγα γιατί είδα ότι αυτό που μου δόθηκε δεν ήταν αυτό που θα περίμενα. Έκανα λάθος, κάνουμε και λάθη» ανέφερε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Στέλιος Μάινας αναφέρθηκε στην ανησυχία που βιώνει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ενώ τόνισε πως αν αποφάσιζε να ασχοληθεί με την πολιτική, θα αφιερωνόταν μόνο σε αυτό.

«Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική. Κάνω μια άλλη δουλειά, εξίσου σοβαρή με την πολιτική. Δεν μπορείς να βάλεις κάτω από την ίδια μασχάλη δυο καρπούζια. Είναι δύο πολύ σοβαρά πράγματα. Εάν θα γινόμουν πολιτικός, το λέω ειλικρινά και το λέω και για τους ηθοποιούς που γίνονται, για το διάστημα που θα ήμουν, εννοείται ότι θα αφιερωνόμουν μόνο σε αυτό» δήλωσε ο Στέλιος Μάινας.


Πηγή