Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Στη σκηνή ξανά μετά από 24 χρόνια οι Backstreet Boys

Οι Backstreet Boys, το συγκρότημα που ιδρύθηκε το 1993 στο Ορλάντο της Φλόριντα των ΗΠΑ, ένα από πιο επιτυχημένα boy bands όλων των εποχών, επέστρεψαν με ένα σόου με τίτλο «Larger than life» σε σκηνή του Λας Βέγκας στο ξενοδοχείο και καζίνο Planet Hollywood.

Τα ποπ τραγούδια τους και οι χορευτικές τους φιγούρες τους έκαναν εκατομμύρια κορίτσια στον κόσμο να παραληρούν και οι παγκόσμιες πωλήσεις τους υπερβαίνουν τα 130.000.000 αντίτυπα.

Στο νέο σόου οι Χόουι Ντόροφ, Νικ Κάρτερ, Μπράιαν Λίτρελ, Έι Τζέι Μακλίν και Κέβιν Ρίτσαρντσον ερμηνεύουν για περίπου δύο ώρες 20 επιτυχίες τους, μεταξύ άλλων το «We’ve Got it Goin’ On» από την αρχή της καριέρας τους, το «I Want it That Way» και «Quit Playin’ Games».

Οι Μπράιαν Λίτρελ και Χόουι Ντόροφ σε δηλώσεις τους στο Fox News μοιράστηκαν κάποιες αξέχαστες στιγμές που έζησαν την εποχή της τεράστιας επιτυχίας τους.

Ο Ντόροφ είπε ότι ομάδες θαυμαστριών στα 90ς τους ακολουθούσαν παντού όταν ήταν σε περιοδεία. «Θυμάμαι, μια φορά συναντήσαμε στο λόμπι κάποια κορίτσια και μιλούσαμε μαζί τους και εκείνες μας είπαν «κάνουμε περιοδεία μαζί σας». Και εγώ σκέφτηκα ότι συμμετείχαν στις συναυλίες μας. Παρακολούθησα όλο το σόου και δεν τις είδα ποτέ. Τελικά τις ρώτησα: «Εσείς δεν είπατε ότι είστε στην περιοδεία;» Και απάντησαν: «Όχι, σας ακολουθούμε όπου πηγαίνετε».

BACKSTREET BOYS

Ο Λίτρελ ανέφερε ότι το γκρουπ ετοιμάζει το δέκατο άλμπουμ του, αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερα. Όσο για το πώς είναι να επιστρέφεις στη σκηνή, ο Μπράιαν Λίτρελ είπε πως είναι σαν το ποδήλατο, δεν το ξεχνάς ποτέ.

«Σαν να είναι στο αίμα μας, θα έλεγα. Σε αυτό σημείο, 24 χρόνια μετά, είναι σαν να άναψε και ενεργοποιήθηκε ο διακόπτης, γίνεσαι ένα Backstreet Boy και θυμάσαι όλες τις κινήσεις» υπογράμμισε. Ωστόσο τόνισε ότι είναι πρόκληση να κάνεις τις ίδιες χορευτικές φιγούρες όταν είσαι 42 ετών. «Μας κρατάει σε φόρμα», είπε χαρακτηριστικά.

Πριν από την εμφάνισή τους στη σκηνή του Λας Βέγκας οι θεατές αναπολούν την εποχή εκείνη, με αποσπάσματα από κλασικά μουσικά βίντεο της μπάντας και μετά εμφανίζονται οι Backstreet Boys με ένα νοσταλγικό ταξίδι πίσω στο χρόνο, στο 1993. Το συγκρότημα θα εμφανίζεται στο Λας Βέγκας έως την 1η Ιουλίου 2017.

 


Πηγή