Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Στο πλευρό της μητέρας της, στο κρεβάτι του νοσοκομείου η Ζέτα Δούκα

Στο πλευρό της μητέρας της, στο κρεβάτι του νοσοκομείου η Ζέτα Δούκα

Τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η Ζέτα Δούκα για να ευχαριστήσει δημόσια τους γιατρούς που περιέθαλψαν τη μητέρα της και αντιμετώπισαν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Η ηθοποιός, μέσω της ανάρτησης της αποκάλυψε σήμερα ότι η πολυαγαπημένη της μητέρα υπεβλήθη σε σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση.

Το δικό της «ευχαριστώ» έστειλε η Ζέτα Δούκα σε όσους φρόντισαν τη μητέρα της και όπως γράφει στην ανάρτηση της από τη στιγμή που η υγεία της εξελίσσεται καλά, έχει κάθε λόγο να γιορτάζει την επερχόμενη Γιορτή της Μητέρας νωρίτερα.

«ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ

Φέτος γιορτάζω την «γιορτή της μητέρας», 5 μέρες πριν την καθιερωμένη επέτειο!

Γιατί σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν γινόταν στον χρόνο και με τον τρόπο που έγινε, μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω την ερχόμενη Κυριακή… Κι επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται , αν και δεν φτάνουν τα λόγια, θέλω να ευχαριστήσω , και με αυτόν τον τρόπο, τους ανθρώπους που την φρόντισαν!

Αρχικά, τον εξειδικευμένο σε θέματα βαλβίδων ( πόσο σημαντικό πράγμα η εξειδίκευση !!!) καρδιοχειρουργό Απόστολο Ρουμπελάκη και τους υπέροχους γιατρούς-συνεργάτες του, που έκαναν κυριολεκτικά τα δύσκολα εύκολα, με έναν μαγικό τρόπο , που εμπεριέχει-βεβαίως- υψηλή κατάρτιση αλλά και ανθρωπιά και καλωσύνη και καθαρότητα!

Επειτα, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραπεζοκόμους , τους ανθρώπους στην καθαριότητα του νοσοκομείου, για το νοιάξιμο και τα χαμόγελα τους, που περίσσευαν όταν το δικό μου έλειπε…

Επισης , την επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του Ιατρικού Κέντρου , Ρίτσα Μπιρζαμάνη και την Μαριάννα Ρέστα , την ιδιαιτέρα του κ. Ρουμπελάκη, που στάθηκαν σαν φίλες στην αγωνία μου , την στιγμή που δεν μπορούσα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να έχω στο πλάι μου κανέναν δικό μου άνθρωπο στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες.

Τέλος , θέλω να εκφράσω την πιο βαθειά ευγνωμοσύνη μου στον Χειρουργό Κώστα Κούρτη ,που με κατηύθυνε σωστά από την αρχή και με οδήγησε με…πατρική αγάπη , σε μονοπάτια που έφεραν με ασφάλεια και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Θα σας έχω όλους στη καρδιά μου για πάντα! ❤❤❤» έγραψε η Ζέτα Δούκα και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό της μητέρα της.

 

View this post on Instagram

 

ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ Φέτος γιορτάζω την «γιορτή της μητέρας», 5 μέρες πριν την καθιερωμένη επέτειο! Γιατί σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν γινόταν στον χρόνο και με τον τρόπο που έγινε, μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω την ερχόμενη Κυριακή… Κι επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται , αν και δεν φτάνουν τα λόγια, θέλω να ευχαριστήσω , και με αυτόν τον τρόπο, τους ανθρώπους που την φρόντισαν! Αρχικά, τον εξειδικευμένο σε θέματα βαλβίδων ( πόσο σημαντικό πράγμα η εξειδίκευση !!!) καρδιοχειρουργό Απόστολο Ρουμπελάκη και τους υπέροχους γιατρούς-συνεργάτες του, που έκαναν κυριολεκτικά τα δύσκολα εύκολα, με έναν μαγικό τρόπο , που εμπεριέχει-βεβαίως- υψηλή κατάρτιση αλλά και ανθρωπιά και καλωσύνη και καθαρότητα! Επειτα, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραπεζοκόμους , τους ανθρώπους στην καθαριότητα του νοσοκομείου, για το νοιάξιμο και τα χαμόγελα τους, που περίσσευαν όταν το δικό μου έλειπε… Επισης , την επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του Ιατρικού Κέντρου , Ρίτσα Μπιρζαμάνη και την Μαριάννα Ρέστα , την ιδιαιτέρα του κ. Ρουμπελάκη, που στάθηκαν σαν φίλες στην αγωνία μου , την στιγμή που δεν μπορούσα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να έχω στο πλάι μου κανέναν δικό μου άνθρωπο στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες. Τέλος , θέλω να εκφράσω την πιο βαθειά ευγνωμοσύνη μου στον Χειρουργό Κώστα Κούρτη ,που με κατηύθυνε σωστά από την αρχή και με οδήγησε με…πατρική αγάπη , σε μονοπάτια που έφεραν με ασφάλεια και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα! Θα σας έχω όλους στη καρδιά μου για πάντα! ❤❤❤

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on




Πηγή