Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Στο «σφυρί» προσωπικά αντικείμενα του Έλβις -Η γούνινη ζυγαριά μπάνιου, η πετσέτα του [εικόνες]

Προσωπικά αντικείμενα που κάποτε ανήκαν στον Έλβις Πρίσλεϊ αναμένεται να πωληθούν σε πολύ υψηλή τιμή στη διάρκεια δημοπρασίας αυτή την εβδομάδα.

Τα σχεδόν 40 αντικείμενα του Πρίσλεϊ στη δημοπρασία περιλαμβάνουν ένα μπουφάν του ίδιου σχεδιαστή που είχε σχεδιάσει την εμβληματική λευκή ολόσωμη φόρμα και την κάπα του βασιλιά της ροκ, έναν αγαπημένο του χαρτοφύλακα και μια ατζέντα με τον γραφικό του χαρακτήρα, τα οποία αναμένεται να πωληθούν πάνω από 9 χιλιάδες ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοπρασία με τίτλο Αντικείμενα του Χόλυγουντ

Η ατζέντα περιλαμβάνει ονόματα των πιο στενών του προσώπων, είπε η ιδρύτρια του οίκου δημοπρασιών Kruse GWS, η Μπριγκίτε Κρους. Έχουμε προσωπικές του σημειώσεις (μέσα στην ατζέντα) που θα τις αφήσουμε για έκπληξη προς τον πλειοδότη που θα την αγοράσει, σημείωσε η ίδια. Δείτε αντικείμενα της δημοπρασίας / φωτογραφίες bid.gwsauctions.com

Η τσαντα του Ελβις
Η τσαντα του Ελβις
τηλεφωνο
Τηλέφωνο

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία ζυγαριά μπάνιου με γούνα
Μία ζυγαριά μπάνιου με γούνα
πετσετα
Πετσέτα μπάνιου
Το σακάκι του Πρίσλει
Το σακάκι του Πρίσλει

Το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του αμερικανού τραγουδιστή, ο οποίος πέθανε το 1977, είναι έντονο μετά την κυκλοφορία τον περασμένο χρόνο της προταθείσας για Όσκαρ βιογραφίας “‘Ελβις” και τον πρόσφατο θάνατο της κόρης του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη δημοπρασία με τίτλο “Αντικείμενα του Χόλιγουντ και της Μουσικής”, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, θα βγουν στο σφυρί και αντικείμενα που ανήκαν στην Μέριλιν Μονρόε και την Λάιζα Μινέλι καθώς και η χριστουγεννιάτικη κάλτσα του σκύλου του Ροκ Χάντσον.


Πηγή