Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Κάτι άλλαξε πάνω της η Αν Χάθαγουεϊ -To πρόσωπό της δείχνει διαφορετικό [εικόνες]

Λαμπερή, φρέσκια και ανανεωμένη δείχνει η Αν Χαθαγουέι στις τελευταίες της εμφανίσεις. Μήπως έχει πειράξει κάτι επάνω της;

Η 40χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance και στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και ομολογουμένως, το πρόσωπό της δείχνει διαφορετικό από αυτό που είχαμε συνηθίσει, με πολλούς να εικάζουν πως πιθανότατα έχει κάνει κάποιες αισθητικές παρεμβάνσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αν Χάθαγουεϊ στην τελευταία της εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
Η Αν Χάθαγουεϊ στην τελευταία της εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Τι πείραξε στο πρόσωπό της η Αν Χάθαγουεϊ

«Η επιδερμίδα της δείχνει πολύ φωτεινή και όμορφη» δήλωσε στην New York Post ο Δρ. Τζέιμι Γκλικ, πιστοποιημένος δερματολόγος, προσθέτοντας πως οι γραμμές glabellar της Αν Χάθαγουέι – οι κάθετες γραμμές μεταξύ των φρυδιών – είναι ακόμα ελαφρώς ορατές, οπότε υπάρχει πιθανότητα να έχει κάνει «baby botox».

«Αυτό θα διατηρούσε την φυσική της εμφάνιση. Η επιδερμίδα της είναι φωτεινή, οπότε θα έλεγα ότι έκανε κάποια ήπια έως μέτρια διαδικασία ανάπλασης, π.χ. με λέιζερ» συμπλήρωσε ο γιατρός.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αν Χάθαγουεϊ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance
Η Αν Χάθαγουεϊ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance

Η διάσημη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada», εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Γιούτα για την προώθηση της νέας της ταινίας «Eileen» ενώ στο Παρίσι έκανε μια τολμηρή εμφάνιση με λεοπάρ από την κορυφή μέχρι τα νύχια του οίκου Valentino. Στις φωτογραφίες από την εκδήλωση το πηγούνι της φαίνεται πιο λεπτό απ’ ό,τι συνηθως και τα ζυγωματικά της πιο τονισμένα, ενώ το μακιγιάζ κάνει ακόμα πιο έντονο το «γατίσιο» look.


Πηγή