Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

MasterChef: Ο παίκτης που «τρέλανε» τον Κουτσόπουλο με το ψευδώνυμό του -«Το υιοθέτησα, πάει»

Πολλά κέφια είχε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην τελική ευθεία πριν συμπληρωθεί η τελική 24άδα για το σπίτι του MasterChef.

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν οι παίκτες που κατόρθωσαν να πάρουν μια μαύρη ποδιά στις οντισιόν και έδωσαν τη «μάχη» τους για να βρεθούν στο σπίτι του διαγωνισμού. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρίσκονταν στον χώρο και επέβλεπαν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόνο πέντε από αυτούς θα πάρουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο βραβείο. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Νίκος, ένας παίκτης που φαινόταν φανερά αγχωμένος.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον πλησίασε και προσπάθησε να τον αποσυμπιέσει, πιάνοντας την κουβέντα μαζί του. «Είναι εδώ ο θείος Λεωνίδας για να μοιραστείς μαζί του τις πιο βαθιές σου ανησυχίες. Το άγχος σου, το πώς περνάς, το τι θα φάμε. Θέλω επίσης να σε ρωτήσω, αν και είναι πολύ αρχή ακόμη. Έχω ψευδώνυμα για όλους κάθε χρόνο! Πες μου πως θα σε φωνάζω».

«Κοιτάξτε, εμένα οι φίλοι μου με φωνάζουν Μότο. Μότο Μότο», απάντησε ο νεαρός διαγωνιζόμενος, για να επαναλάβει με χαρά ο κριτής το προσωνύμιο και να προσθέσει πως «αυτό είναι από τη Μαδαγασκάρη ο ιπποποταμάκος! Το κρατάω και το υιοθέτησα».

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μετέφερε το ψευδώνυμο και στους Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά, με τον τελευταίο να επισημαίνει ότι πρόκειται για τον χαρακτήρα από την ταινία κινουμένων σχεδίων. Μάλιστα, έκανε και μια… ανάλυση του ιπποπόταμου και των ιδιαίτερων ικανοτήτων του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή