Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Συγκινεί η άγνωστη ιστορία του Βίν Ντίζελ με τον Πολ Γουόκερ για τις κόρες τους -Τι αποκαλύφθηκε | ΖΩΗ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα Βιν Ντίζελ θυμάται τον Πολ Γουόκερ που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα πριν από 8 χρόνια.

Ο Πολ Γουόκερ πέθανε στις 30 Νοεμβρίου 2013, από τραύματα που υπέστη σε σύγκρουση του αυτοκινήτου του με τσιμεντένιο φανοστάτη και δύο δέντρα, σε ηλικία μόλις 40 ετών.

Και ο 54χρονος Βιν Ντίζελ, (το πραγματικό του όνομα είναι Μαρκ Σινκλέρ) μοιράστηκε την Τρίτη μια εγκάρδια ανάρτηση για τις δύο κόρες τους, την 22χρονη Μίντοου Γουόκερ και την 13χρονη Χάινα Ράιλι Σινκλέρ. Το κείμενο συνόδευσε με μία φωτογραφία από τον γάμο της Μίντοου τον Οκτώβριο με τον Λούις Θόρτον Άλαν, με την κόρη του, Χάινα στο ρόλο της κουμπάρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η φωτογραφία από το γάμο της Μίντοου Γουόκερ με κουμπάρα της την κόρη του Βιν Ντίζελ
Η φωτογραφία από το γάμο της Μίντοου Γουόκερ με κουμπάρα της την κόρη του Βιν Ντίζελ

Ο ηθοποιός ξεκίνησε τη δημοσίευσή του αναπολώντας μια στιγμή από τα γυρίσματα του Fast & Furious το 2008, όπου είχε πει στον Πολ Γουόκερ πως περίμενε το πρώτο του παιδί, την Χάινα.

Η άγνωστη ιστορία για τις κόρες τους

«Τόσα πολλά να σου πω… Μπορώ να θυμηθώ εκείνη την ημέρα που εσύ κι εγώ γυρίζαμε εκείνη τη σκηνή στο F4 όπου τρώγαμε κινέζικο φαγητό και είχαμε μια σκηνή μάχης μεταξύ αδερφών που κατέληξε στο να πεις ‘Η Λέτι ήθελε απλώς να γυρίσεις στο σπίτι Ντομ…’» ξεκινά την ανάρτησή του ο Βιν Ντίζελ.

Πολ Γουόκερ και Βιν Ντίζελ
Πολ Γουόκερ και Βιν Ντίζελ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα εκείνη την ημέρα, μπήκες στο τροχόσπιτό μου και με ρώτησες τι είχα στο μυαλό μου. Πάντα ήξερες πότε είχα κάτι στο μυαλό μου. Χαχα. Σου είπα ότι θα γινόμουν πατέρας και δεν ήξερα τι να περιμένω στο νοσοκομείο όπου θα πήγαινα μετά τη δουλειά» πρόσθεσε και συνέχισε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που μου είπες… είπες ότι πολλοί σκληροί άνδρες θα σου πουν να περιμένεις έξω από την αίθουσα τοκετού, αλλά αυτό είναι λάθος. Πήγαινε εκεί, κόψε τον ομφάλιο λώρο και θα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής σου».

«Δεν περνάει μέρα που να μην μου λείπεις»

«Εσύ φυσικά, μιλούσες εκ πείρας, έχοντας ήδη έναν δικό σου άγγελο. Πέρασαν οκτώ χρόνια σήμερα… και δεν περνάει μέρα που να μην αναλογίζομαι την αδελφική φιλία που είχαμε την ευλογία να έχουμε… αλλά το ξέρεις αυτό. Οι τραγωδίες στη ζωή διαδέχονται πάντα τις ευλογίες της ζωής, αν έχεις πίστη» συνέχισε.

«Κοίτα αυτή τη φωτογραφία Πάμπλο, θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Ο ίδιος άγγελος για τον οποίο με βοήθησες να προετοιμαστώ με τον πιο όμορφο τρόπο με τις αδερφικές σου συμβουλές, είναι ο ίδιος άγγελος που η πολύτιμη για σένα Μίντοου ζήτησε να γίνει η κουμπάρα της» ανέφερε ο Βιν Ντίζελ.

Ο Βιν Ντίζελ μπροστά σε μία αφίσα του Πολ Γουόκερ
Ο Βιν Ντίζελ μπροστά σε μία αφίσα του Πολ Γουόκερ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πώς θα μπορούσα να το ήξερα αυτό στα γυρίσματα του Fast το 2008… αλλά ίσως με κάποιον τρόπο εσύ το ήξερες. Μου λείπεις. Τα παιδιά μου πάντα μου λένε πως ο θείος Πολ είναι μαζί σου μπαμπά, πάντα… και ξέρω μέσα μου ότι έχουν δίκιο. Μου λείπεις Πάμπλο…» κατέληξε ο ηθοποιός.

Ο αδερφός του Πολ, Κόντι Γουόκερ σχολίασε κάτω από την ανάρτηση: «Το πρώτο παιδί, μου αρέσει τόσο πολύ αυτή η ιστορία κάθε φορά που την ακούω». Αλλά και ο ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής του Βιν Ντίζελ, Τάιριζ Γκίμπσον, πρόσθεσε: «Τόσο υπέροχο, τόσο όμορφα γραμμένο.. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγαπάμε τους αγγέλους μας και να τους προστατεύουμε με κάθε κόστος». Ένας άλλος συμπρωταγωνιστής, ο ράπερ και ηθοποιός Ludacris, μοιράστηκε δύο emoji με περιστέρια ειρήνης ενώ η Τζορντάνα Μπρέστερ έβαλε 4 emoji λευκής καρδιάς.


Πηγή