Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για απώλεια παιδιού στην εγκυμοσύνη: «Πολύ μεγάλος πόνος, δεν το περίμενα»

Στην τραυματική εμπειρία να χάσει το παιδί της ενώ ήταν έγκυος αναφέρθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η γοητευτική ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα», του Open, όπου αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην προσωπική της ζωή, την πορεία της στην τηλεόραση και γενικότερα στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και για την εγκυμοσύνη που δεν πήγε καλά στα 42 της χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πάντα είχα την αίσθηση ότι θα έρθει κάποιος πρίγκιπας με ένα άσπρο άλογο. Ήμουν βαθιά ρομαντική και, όταν είσαι ρομαντικός, προσγειώνεσαι λίγο απότομα. Είναι αποτυχία τα δύο διαζύγια, αλλά ένας καλός ή ένας κακός γάμος φαίνεται στο τέλος» ανέφερε στην εξομολόγησή της η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, και πρόσθεσε: «Αν έχεις κρατήσει μία καλή σχέση με τον σύντροφό σου, ήταν ένας καλός γάμος», για να σημειώσει ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τους πρώην συζύγους της.

Σε σχετική ερώτηση της Μπέττυς Μαγγίρα, απάντησε και για την απώλεια του παιδιού που είχε στην εγκυμοσύνη, όταν ήταν 42 ετών. «Συμβαίνει σε πάρα πολλές γυναίκες. Είναι ένα θέμα που σε πληγώνει αφόρητα. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, δεν το περίμενα», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και συγκλόνισε. Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι πέρασε από το μυαλό της και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, αλλά λόγω φόρτου εργασίας και επαγγελματικής αβεβαιότητας δεν το τόλμησε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρόνια της τηλεόρασης των 90’s. «Είχα κάνει κάποια επεισόδια σε ένα από τα πρώτα σίριαλ του AnΝΤ1, στη “Σκιά του Χρήματος”. Εκεί με είδε ο Νίκος Φώσκολος και με πήρε στη “Λάμψη”. Τότε έκανε 70% τηλεθέαση. Έπαιζες σε ένα επεισόδιο και την άλλη μέρα έβγαινες έξω και σε ήξεραν όλοι».

Η συνέντευξη της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα»:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή