Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Συγκλονίζει η Ελπίδα για την απώλεια του συζύγου της: «Έφυγε στα χέρια μου, στα καλά καθούμενα…»

Στην απώλεια του συζύγου της καθώς και στο γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή στα χέρια της, μίλησε η Ελπίδα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Ελπίδα, βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4», σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ελπίδα: «Έφυγε στα χέρια μου, στα καλά καθούμενα…»

«Τον Ιούλιο συμπληρώνονται δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά η Ελπίδα, σημειώνοντας πως «υπάρχουν ώρες που είναι πολλή η μοναξιά αλλά το φιλοσόφησα, ασχολήθηκα, το έψαξα και είδα ότι εκεί που είναι, με περιμένει…».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τον πρώτο καιρό ήμουν χάλια και είχα θυμό. Έφυγε στα χέρια μου, στα καλά καθούμενα όταν πήγαμε να φάμε. Είχε προβληματάκια αλλά δεν ήταν για να φύγει, είχαμε πάει διακοπές. Πήγαμε στο εξοχικό μας, βγήκαμε να φάμε, πήγαμε να γυρίσουμε στο αυτοκίνητο και μου έμεινε στα χέρια. Ήταν τραγικό, δεν υπάρχει χειρότερο. Εκείνος έφυγε, όπως ήθελε, στην αγκαλιά μου», είπε χαρακτηριστικά η Ελπίδα.

«Τον βλέπω καμία φορά στον ύπνο μου, δεν ξέρω αν θα ξεπεραστεί. Τώρα κατέληξα ότι είναι έτσι τα πράγματα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο», προσέθεσε στη συνέχεια η Ελπίδα, επαναλαμβάνοντας πως «ήταν πολύ καλά και πήγαμε να φάμε και μετά να αράξουμε. Ξαφνικά μου κάνει, ”δεν είμαι καλά” και τρέχω να τον βοηθήσω».

Ελπίδα: «Την ώρα που άνοιξα την πόρτα, μου έμεινε στα χέρια»

Μάλιστα, η Ελπίδα περιέγραψε τι συνέβη εκείνη την τραγική στιγμή. «Τον έφερα σιγά-σιγά στο αυτοκίνητο και μου λέει, ”δεν είμαι καλά”. Την ώρα που άνοιξα την πόρτα, μου έμεινε στα χέρια. Μετά από έναν μήνα έπαθα έμφραγμα κι αυτό με βοήθησε πολύ για να ξεπεραστεί η κατάσταση. Σώθηκα από θαύμα. Γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει και τα παιδιά μου τρελάθηκαν. Οπότε, είπα, ”Ελπίδα προχώρα” και σκέφτηκα τι θα ήθελε ο ίδιος να κάνω», τόνισε η Ελπίδα.

«Έγινε στην καραντίνα, ήταν πολύ άσχημο και ζήτησα βοήθεια επαγγελματική. Με βοήθησε πάρα πολύ», κατέληξε η τραγουδίστρια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή