Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Έχουν περάσει τρία χρόνια και έχω κάνει 20 επεμβάσεις [βίντεο]

«Έχω κάνει γύρω στις 20 επεμβάσεις μέχρι σήμερα» εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τρία χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη «Ζήσε Αλλιώς», με την οποία συνεργάζεται την εφετινή σεζόν, και προχώρησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τα συναισθήματά της πριν από τα πολλά χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε τα τελευταία τρία χρόνια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως πριν από λίγες μέρες υποβλήθηκε σε ένα ακόμα σημαντικό χειρουργείο, από το οποίο αναρρώνει τις τελευταίες ημέρες.

Παλιοσπύρου: Έχουν περάσει τρία χρόνια και έχω κάνει γύρω στις 20 επεμβάσεις

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε πως «είμαι καλά, αυτή την περίοδο αναρρώνω γιατί είχα ένα αρκετά σημαντικό χειρουργείο πριν από μερικές μέρες. Πήγε καλά απ’ ό,τι λέει η γιατρός μου, εγώ ακόμα περιμένω να δω τα αποτελέσματα γιατί αυτά δεν φαίνονται αμέσως, αλλά θέλουν μερικούς μήνες. Να κάτσουν οι ιστοί, να δέσουν και να φανεί το αποτέλεσμα, αλλά σε γενικές γραμμές έχει πάει καλά. Δόξα τω Θεώ, γιατί ήταν λίγο ζόρικο».

«Έχουν περάσει τρία χρόνια, τα έκλεισα πρόσφατα στις 20 Μαΐου και έχω κάνει γύρω στις 20 επεμβάσεις μέχρι σήμερα. Δεν έχω κλάψει ποτέ μπαίνοντας στο χειρουργείο, συνήθως είμαι ψύχραιμη, γιατί έχω βάλει στο μυαλό μου ότι το κάθε χειρουργείο θα με κάνει καλύτερη, θα με βελτιώσει και είναι για καλό μου», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό είναι που βάζω στο μυαλό μου και λέω ότι ξέρω ότι θα πονέσω, ξέρω ότι θα ταλαιπωρηθώ, ξέρω ότι θα κουραστώ, αλλά με ενδιαφέρει να δω το αποτέλεσμα, γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Είναι περίεργο, χαίρομαι κάθε φορά που ξέρω ότι έχω χειρουργείο και ειδικά πλέον που ξέρω ότι δεν κινδυνεύει η ζωή μου, γιατί τα πρώτα ήταν πολύ πιο δύσκολα και υπήρχε κίνδυνος ζωής», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Πριν από την επίθεση μπορεί να στενοχωριόμουν και για μικρά πράγματα ή μπορεί να μη μου άρεσε η ρουτίνα της ζωής, η οποία τώρα βέβαια μου λείπει λίγο περισσότερο. Όμως, συνεχίζεις, βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και, πλέον, όταν ακούω ανθρώπους να γκρινιάζουν για μικρά πράγματα, λίγο χαίρομαι γιατί ξέρω ότι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι πολύ δύσκολο και μεγάλο» πρόσθεσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», στον ΑΝΤ1.

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή