Τετάρτη , 1 Μάιος 2024
Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες της Εμίλια Κλαρκ του Game Of Thrones μέσα από το νοσοκομείο

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες της Εμίλια Κλαρκ του Game Of Thrones μέσα από το νοσοκομείο

Λίγο πριν την πολυαναμενόμη πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Game Of Thrones, η Εμίλια Κλαρκ μιλά για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε, για τα ανευρύσματα στον εγκέφαλό της, τα σοβαρά χειρουργεία στα οποία υποβλήθηκε, ενώ για πρώτη φορά έδειξε φωτογραφίες από την περίοδο εκείνη, όπου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Οι φωτογραφίες από το πρωί κάνουν το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σε όλους συγκίνηση.

Η 32χρονη Βρετανή ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή Sunday Morning του CBS και μοιράστηκε με τον κόσμο, άγνωστες στιγμές από τη σοβαρή περιπέτειά της. Μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όσα ένιωθε τότε, για την αρρώστια που ήρθε αμέσως μετά το τέλος της πρώτης σεζόν του Game Of Thrones, όταν εκείνη ήταν μόλις 24 ετών και είχε προκαλέσει αίσθηση ως «Deanerys Targaryen» ή «Καλίσι», ενώ μοιράστηκε και κάποιες πολύ προσωπικές φωτογραφίες από τις ημέρες που ήταν στο νοσοκομείο.

«Η πρώτη φορά ήταν δύσκολη, με τη δεύτερη μου ήταν πιο δύσκολο να παραμείνω αισιόδοξη. Το αντιμετώπισα μέρα με την ημέρα. Σίγουρα πέρασα μια περίοδο που ήμουν… πεσμένη», δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε εξηγώντας ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημα της, όπου ένα κομμάτι του εγκεφάλου αν στερηθεί την αιμάτωση για περισσότερο από ένα λεπτό, τότε νεκρώνει, και αυτό της συνέβη πριν το δεύτερο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε με επείγουσες διαδικασίες.

Όπως παραδέχτηκε η Εμίλια Κλαρκ, εκείνο που την ανησυχούσε ήταν μήπως το δυσλειτουργικό τμήμα του εγκεφάλου της επηρέαζε τις δεξιότητές της ή την ικανότητά της να θυμάται τις ατάκες της. «Σκεφτόμουν ‘Τι θα συμβεί αν κάτι βραχυκυκλώσει στο μυαλό μου και δεν μπορώ να παίξω πια;.’ Στην κυριολεξία, υπήρξε ο λόγος για τον οποίο ζούσα για πολύ καιρό», είπε.

Επίσης, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως όταν επέστρεψε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, δεν είχε χρόνο να σκεφτεί τη θνητότητα καθώς ήταν πολύ απασχολημένη να παίζει έναν σκληρό χαρακτήρα που περνούσε μέσα από τη φωτιά.

«Είσαι στο σετ και παίζεις ένα σκληρό χαρακτήρα, περνάς μέσα από τη φωτιά και μιλά σε πολλούς ανθρώπους. Σου ζητούν να είσαι στη θέση σου και να δουλεύεις όσο πιο σκληρά μπορείς. Αυτό με έσωσε από το να σκέφτομαι τη θνητότητα», τόνισε η Εμίλια Κλαρκ.


Πηγή