Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Τελεσίγραφο 72 ωρών από την Ελισάβετ σε Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι

Τελεσίγραφο 72 ωρών από την Ελισάβετ σε Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο παλάτι η απόφαση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει στείλει τελεσίγραφο 72 ωρών στο ζευγάρι, προκειμένου α πάρουν την οριστική τους απόφαση.

Η Βασίλισσα δείχνει δυσαρεστημένη με τη στάση που έχει κρατήσει ο εγγονός της, ο οποίος πάντως πρόκειται να πάει στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα όπου εκεί βρίσκεται η σύζυγός του και ο γιος του.

Από την πλευρά του ο Κάρολος δεν θέλει να στεναχωρήσει καμία από τις δύο πλευρές και ελπίζει σε μία λύσει που θα αφήσει τους πάντες ικανοποιημένους.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Παρασκηνιακές συναντήσεις στο παλάτι για το ζευγάρι

Οι συζητήσεις σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια του Bρετανού πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν βαίνουν καλώς και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός ημερών και όχι εβδομάδων, δήλωσε σήμερα μια βασιλική πηγή.

Το ζευγάρι, που επισήμως έχει τον τίτλο δούκας και δούκισσα του Σάσεξ, παρέκαμψε την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια την Τετάρτη και ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την πρόθεσή του να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα για να περνά περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική και να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά.

Δεν συμβουλεύτηκαμε την γιαγιά του Χάρι, την βασίλισσα Ελισάβετ, ή άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας προτού κάνει την αιφνιδιαστική ανακοίνωση σε μια νέα ιστοσελίδα, την sussexroyal.com.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ αξιωματούχοι πέρασαν όλη την χθεσινή ημέρα πραγματοποιώντας παρασκηνιακές συναντήσεις σχετικά με το νέο καθεστώς του ζευγαριού και τα πράγματα βαίνουν καλώς, σύμφωνα με την βασιλική πηγή που πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι να υπάρξει μια συμφωνία εντός ημερών.

Σύμφωνα με την πηγή, αξιωματούχοι συμβουλεύτηκαν την βρετανική και την καναδική κυβέρνηση για το ζήτημα του μέλλοντος του ζευγαριού.

Η Μέγκαν βρίσκεται στον Καναδά με το αγοράκι του ζεύγους, τον Άρτσι, και η οικογένεια λέγεται ότι σκοπεύει να εγκατασταθεί εκεί.


Πηγή