Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Super League: Απέδρασε από το Αγρίνιο στο... 94΄ ο Ατρόμητος

Super League: Απέδρασε από το Αγρίνιο στο… 94΄ ο Ατρόμητος

Με ένα μεγάλο «διπλό» απέδρασε ο Ατρόμητος από το Αγρίνιο για την 18η αγωνιστική της Super League, με τον Γιακουμάκη στο 94΄ να σημειώνει το γκολ της νίκης (0-1) για την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Μάκης Χάβος είχε τον Κνετ κάτω από τα γκολπόστ, τους Σανιά, Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Τσιγγάρα, Ντάλσιο στον άξονα, τους Τζανακάκη, Ντίας στα άκρα και τον Μιμίτο πίσω από τον Μπαϊροβιτς.

Ο Σάββας Παντελίδης ξεκίνησε με τον Μέγιερι στο τέρμα, τους Γκάλο, Ρισβάνη, Γούτα, Κατράνη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μάντσον, Χαρίση στον άξονα, τους Γιακουμάκη, Μανούσο στα άκρα και τον Ούμπιδες σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Βέλλιο.

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν φουριόζοι. Ο Μανούσος σε τρεις περιπτώσεις «άγγιξε» το γκολ, όμως ο Κνετ αντέδρασε σωστά σε εκείνες του 7′ και του 10′ (στην πρώτη μάλιστα ο επιθετικός του Ατρόμητου τον συνεχάρη), ενώ στο 8′ ο Γιοβάνοβιτς έδιωξε προ της γραμμής το πλασέ του.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι… ξύπνησαν. Αρχισαν να «κερδίζουν» τη «μάχη» του κέντρου και στο 17′ «άγγιξαν» το γκολ, αλλά το κοντινό πλασέ του Ντίας πέρασε λίγο άουτ. Τα «καναρίνια» αναπτύσσονταν κυρίως από τα δεξιά (Τζαναλάκης, Σανιά), έκλεισαν καλά τους διαδρόμους και επισκέπτονταν τα καρέ του Μέγιερι. Μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή (Ντάλσιο 31′, Ούμπιδες 39′) και η ανάπαυλα τις βρήκε χωρίς σκορ.

Το δεύτερο μισό ήταν πολύ κακό. Οι δύο ομάδες πρόσεξαν κυρίως τα αμυντικά τους καθήκοντα και είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 85′ υπήρχε, σε αυτό το διάστημα, μόνο μία τελική! Οι του Ατρόμητου κρατούσαν μπάλα, οι του Παναιτωλικού προσπαθούσαν να φτιάξουν παιχνίδι κυρίως με τον Ντουάρτε και δεν είχαν λύσεις (στον πάγκο ήταν μόνο 6 και συνολικά για διάφορους λόγους είχε 11 απόντες!) και ο αγώνας κυλούσε χωρίς ρυθμό.

Μέχρι που φτάσαμε στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο τους λεπτό (4ο), όπου ο Γκάλο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιακουμάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σανιά (61′ Ντουάρτε), Σιένστεντ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν,Τσιγγάρας, Ντάλσιο (86′ Φυτόπουλος), Τζανακάκης (78′ Ρομάν), Μιμίτο, Ντίας, Μπαΐροβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Mέγερι, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Χαρίσης, Μάντσον (62′ Μπαένα), Ούμπιντες (78′ Ανδρούτσος), Γιακουμάκης, Βέλλιος (46′ Νταβιώτης), Μανούσος

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή