Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Τζένιφερ Γκάρνερ: Ο λόγος που απαγόρευσε στα παιδιά της να φτιάξουν προφίλ στα social media

Η Τζένιφερ Γκάρνερ ανεβάζει συχνά χιουμοριστικά βίντεο στα social media, αλλά δεν επιτρέπει στα παιδιά της να έχουν λογαριασμό.

Η ηθοποιός, μιλώντας στο «Today», εξήγησε τους λόγους που δεν επιτρέπει στη 17χρονη Βάιολετ, την 14χρονη Σεραφίνα και τον 11χρονο Σάμουελ να ανοίξουν προφίλ στο Instagram.

«Απλώς λέω στα παιδιά μου “δείξτε μου επιστημονικά άρθρα που αποδεικνύουν ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν καλό στους εφήβους και μετά θα κάνουμε αυτή τη συζήτηση”. Εγώ έχω ήδη πάρα πολλά άρθρα που αποδεικνύουν το αντίθετο», είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 17χρονη κόρη της δεν της κρατάει κακία

Τόνισε πως η 17χρονη κόρη της, όχι μόνο δεν είναι θυμωμένη μαζί της, αλλά την ευγνωμονεί για αυτό. «Χωρίς καν να έχουν γονείς που είναι γνωστοί, ανησυχώ για όλα τα παιδιά που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα πίεση. Η κόρη μου είναι σε ένα σχολείο μόνο με κορίτσια και αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα. Κάποια στιγμή, θα συζητήσει μαζί μου για να κάνει Instagram και μπορώ να καταλάβω το γιατί, επειδή είμαι κι εγώ εκεί και είναι διασκεδαστικό αυτό που κάνω και παριστάνω το αντίθετο από αυτό που θέλω να κάνει εκείνη», είπε η ηθοποιός.

Όπως αποκάλυψε, η αιτία που έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram, ήταν η εταιρεία της «Once Upon a Farm», με παιδικές τροφές πλούσιες σε φρούτα και λαχανικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή