Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τζούλια Νόβα: Ψάχνει για μεγάλο σπίτι στα βόρεια προάστια για να χωρέσουν τα ρούχα της

Τζούλια Νόβα: Ψάχνει για μεγάλο σπίτι στα βόρεια προάστια για να χωρέσουν τα ρούχα της

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Τζούλια Νόβα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου και στη νέα της ζωή. Μάλιστα, αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα είναι προς αναζήτηση νέου σπιτιού, αλλά είναι δύσκολο να βρει αυτό που ζητάει, μιας κι εκτός των άλλων, θέλει να είναι μεγάλο για να χωράει – όπως είπε γελώντας – τα ρούχα της που είναι πάρα πολλά.

«Με τον Γιάννη είμαστε πάρα πολύ καλά, έχει ηρεμήσει κι εκείνος κι εγώ. Μετά από τόσα χρόνια πλέον είμαστε οικογένεια. Μπορεί να μην έχουμε πλέον τη σχέση την ερωτική, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια φιλική σχέση. Ο Γιάννης είπε κάποια πράγματα για μένα πάνω στα νεύρα του, δεν ελέγχει τον εαυτό του σε τέτοιες καταστάσεις», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Το ξέρω ότι έχει νέα σχέση, πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι. Θα δείξει ο καιρός αν είμαι κοντά στο επόμενο βήμα… Ο χωρισμός ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Όταν είπα στη μαμά μου ότι χωρίζω, έκλαιγε, δεν το περίμενε.

Είμαι ακόμα σε φάση που ψάχνω να νοικιάσω σπίτι. Αυτό που ζητάω είναι δύσκολο να βρεθεί. Θέλω μεγάλο σπίτι στα βόρεια να χωράνε τα ρούχα μου και μεγάλο κήπο για τα σκυλιά μου».


Πηγή