Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τζόαν Ντίντιον: Μοσχοπούλησαν προσωπικά αντικείμενα της θρυλικής συγγραφέως -Τα γυαλιά, το ρολόι

Μία ιδιαίτερη δημοπρασία πραγματοποιήθηκε στο Stair Galleries στη Νέα Υόρκη, με άρωμα Τζόαν Ντίντιον. Η Ντίντιον είναι η περίφημη συγγραφέας που έφυγε από τη ζωή στις 23 Δεκεμβρίου του 2021.

Χιλιάδες δολάρια για τα αντικείμενα της συγγραφέως

Επιπλα, έργα τέχνης καθώς και τα βιβλία της αείμνηστης Αμερικανίδας συγγραφέως Τζόαν Ντιντιον και δημοσιογράφου αγοράστηκαν κατά πολλές χιλιάδες δολάρια πάνω από τις εκτιμήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οπως ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου πωλήθηκαν για £27.000, ένα γραφείο από καρυδιά που αγοράστηκε κάποτε από τους γονείς της πωλήθηκε για $60.000 με εκτίμηση μόλις $8.000 με 12.000.

γυαλια
Eνα ζευγάρι γυαλιά ηλίου πωλήθηκαν για £27.000
γραφειο
Ενα γραφείο από καρυδιά που αγοράστηκε κάποτε από τους γονείς της πωλήθηκε για $60.000

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ρολόι γραφείου «που φαίνεται να μην λειτουργεί» όπως σημείωσε η διαδικτυακή πλατφόρμα Bidsquare – εκτιμήθηκε μεταξύ $100-200. Πουλήθηκε για $35.000.

Οι υψηλές προσφορές εξέπληξαν πολλούς που παρακολουθούσαν τη δημοπρασία στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τον Guardian, τα έσοδα από την δημοπρασία θα διατεθούν για τη φροντίδα των ασθενών και την έρευνα της νόσου Πάρκινσον και άλλων κινητικών διαταραχών στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και στο Sacramento Historical Society.


Πηγή