Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Τι κάνει η τελική 9αδα του φετινού MasterChef σχεδόν ένα μήνα μετά τον μεγάλο τελικό;

Το MasterChef 4 έφτασε στο τέλος του και ο Σταύρος Βαρθαλίτης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής σε έναν τελικό για γερά νεύρα στις 17 Ιουνίου 2020.

Λιγότερο από ένας μήνας έχει περάσει από τη βραδιά εκείνη και όπως φαίνεται οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την τελική 9αδα του διαγωνισμού έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εκπομπή στη «Φωλιά των ΚουΚου» ο Γρηγόρης Κρικοριάν το πρωί της Τρίτης, κάποιοι από τους παίκτες ήδη έχουν υπογράφει συμβόλαια ενώ κάποιοι άλλοι ήδη εργάζονται σε εστιατόρια.

Συγκεκριμένα:

Πρώτη η Ντέμη, μετά το εστιατόριο της στο κέντρο της Αθήνας, λανσάρει τα δικά της vegan προϊόντα, ενώ του χρόνου ετοιμάζεται να ανοίξει εστιατόριο στα Κουφονήσια.

Ο Διονύσης Πρώιος και η Μάρλεν Γρυντάκη, ένωσαν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται στο μαγαζί του πρώτου που βρίσκεται στου Ψυρρή. Παράλληλα, ο Διονύσης έχει κάνει τη δική του σειρά με t-shirts.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης εντάχθηκε σε δισκογραφική εταιρεία. «Το πρώτο βήμα για να κάνεις κάτι καινούργιο είναι η απόφαση ότι δεν μένεις στάσιμος ποτέ. Μια καινούργια συνεργασία μόλις ξεκίνησε» είχε γράψει στα social media και εξήγησε πως η συνεργασία αυτή δεν θα αφορά τραγούδι, αλλά το management των δραστηριοτήτων του. Μάλιστα, ετοιμάζεται να κάνει εκπομπή στο YouTube.

Tο δημοφιλές ζευγάρι του MasterChef, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη ετοιμάζονται να αναλάβουν την κουζίνα εστιατορίου στην Κηφισιά που θα ανοίξει τον Ιούλιο, ενώ ο Τζον ετοιμάζεται να αναλάβει την κουζίνα κάποιο εστιατορίου ενώ θα κάνει δική του εκπομπή στο YouTube.

Τον Σταυρή Γεωργίου διεκδικούν όχι ένα άλλα δύο κανάλια στην Κύπρο, με το ένα από τα δύο να του δίνει τη δική του εκπομπή μαγειρικής.

Ο μεγάλος νικητής του MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης, έχει έτοιμη την κουζίνα στο κανάλι του στο YouTube, ωστόσο περισσότερα για την τηλεοπτική του πορεία θα μάθουμε σε λίγο καιρό μέσα από την τηλεόραση του STAR.


Πηγή