Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Τι συμβαίνει με την προσωπική ζωή της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Τι συμβαίνει με την προσωπική ζωή της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Τον περασμένο χειμώνα η Δήμητρα Αλεξανδράκη άφησε στην άκρη τις ψηλοτάκουνες γόβες της και μπήκε στο Nomads για να ζήσει τη δική της περιπέτεια σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Και αγωνιστικά τα πήγαινε καλά, όμως, δεν άντεχε μακριά από τον αγαπημένο της, Δημήτρη Μηλιώνη. Και τα βρόντηξε κι έφυγε από το παιχνίδι, ενώ με την επιστροφή της στην Ελλάδα είχε να κάνει και διάφορα ξεκαθαρίσματα, μιας και τα δημοσιεύματα τότε υποστήριζαν ότι κάτι «έτρεχε» με το νεαρό επιχειρηματία και την Ιωάννα Μπέλλα.

Και να οι συνεντεύξεις και να οι διευκρινίσεις, η Δήμητρα Αλεξανδράκη όπου πήγαινε φρόντισε να καταστήσει σαφές πως με τον αγαπημένο της είναι μια χαρά. Μάλιστα, όταν πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε αποκαλύψει ότι ο καλός της, της είχε κάνει δώρο ένα μονόπετρο. «Το μονόπετρο που μου πήρε ο Δημήτρης μετά το παιχνίδι το παίρνω ως δώρο για την ονομαστική μου γιορτή που έλειπα. Η σχέση μου με τον Δημήτρη έγινε πιο δυνατή μετά το παιχνίδι. Ίσως αν δεν πήγαινα στο Nomads, μπορεί και να διαλέγαμε διαφορετικούς δρόμους με τον Δημήτρη», είχε δηλώσει τότε.

Αλλά να που μία δήλωσή της τώρα στην κάμερα του «Happy day» και όσα σχολίασαν αργότερα στην εκπομπή δείχνει πως μάλλον το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί! Και ας τους είχε πετύχει πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός στη Μύκονο, να απολαμβάνουν τις βουτιές τους.

Όταν, λοιπόν, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ρωτήθηκε για τη σχέση της, απέφυγε να απαντήσει. «Είσαι με έναν άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπάει…» ξεκίνησε να λέει η δημοσιογράφος, με το μοντέλο να τη διακόπτει λέγοντας: «Πάμε στις επόμενες ερωτήσεις. Αυτή τη στιγμή φοράω το χρώμα που ταιριάζει σε εμένα…. Μαύρα».

Όπως ειπώθηκε λίγο μετά στο «Happy Day», η Αλεξανδράκη έχει διαγράψει από το Ιnstagram της τις κοινές τους φωτογραφίες, ενώ δεν ακολουθεί πια ο ένας τον άλλον στα social media.


Πηγή