Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Τι τρώνε τα δίδυμα του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ

Η Αμάλ Κλούνεϊ διαθέτει μία αδύνατη σιλουέτα, ενώ η ίδια έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της, δείχνοντας μία αδυναμία στα υγιεινά φαγητά. Αντίθετα, ο σύζυγός της Τζορτζ Κλούνεϊ είναι καλοφαγάς έχοντας μία σαφή προτίμηση στην ιταλική κουζίνα. Και όπως φαίνεται, την προτίμηση του μπαμπά στο καλό ιταλικό φαγητό έχουν και τα μόλις 15 μηνών δίδυμα του ζευγαριού.

Η σεφ του διάσημου ζεύγους, Βιβιάνα Φρίτσι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι ετοιμάζει ειδικό μενού για τα δίδυμα και σε καμία περίπτωση αυτό δεν θυμίζει το κλασικό παιδικό μενού, αφού περιλαμβάνει σολομό, ριζότο ντομάτας, πίτσα μαργαρίτα και ρικότα με σμέουρα! «Τα δίδυμα έχουν πολύ γέλιο όταν τρώνε. Όταν τους αρέσει ένα φαγητό, βάζουν τα μικρά δαχτυλάκια τους στο πιάτο, λερώνονται, πιάνουν τα μάγουλά τους, χαμογελούν και λένε μμμ» δήλωσε στο περιοδικό People η σεφ της οικογένειας.

Η Βιβιάνα Φρίτσι κατάγεται από το Κόμο της Ιταλίας, όπου ο Κλούνεϊ διατηρεί τα τελευταία χρόνια, μία εντυπωσιακή βίλα. Είναι προσωπική σεφ της οικογένειας από το 2013, ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε, μία φορά την εβδομάδα φτιάχνει πίτσα για το διάσημο ζευγάρι. Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ συχνά αναφέρονται σε συνεντεύξεις τους στην προσωπική τους σεφ, την οποία θαυμάζουν για τα «χρυσά» της χέρια. Άλλωστε και οι δύο έχουν παραδεχτεί ότι είναι κακοί μάγειρες.

localStorage.clear();


Πηγή