Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Το δυσάρεστο περιστατικό στην εθνική οδό με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σπαλιάρα που τον ανάγκασε να καλέσει την Αστυνομία

Το δυσάρεστο περιστατικό στην εθνική οδό με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σπαλιάρα που τον ανάγκασε να καλέσει την Αστυνομία

Την τηλεοπτική του επιστροφή ετοιμάζει αυτό το διάστημα ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το μοντέλο και ηθοποιός, θα παίξει στο σήριαλ «8 Λέξεις» και η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» συνάντησε τον Γιάννη Σπαλιάρα σε διάλλειμα των γυρισμάτων και μαρτύρησε τον ρόλο που θα υποδυθεί.

«Έκανα κάποια γυρίσματα για τις “8 Λέξεις” στην Κύπρο, γύρισα για λίγες μέρες και ξαναπάω την Κυριακή» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας και πρόσθεσε: «Θα υποδυθώ ένα διευθυντικό στέλεχος σε κανάλι και τα υπόλοιπα θα τα δείτε».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο περιστατικό που του συνέβη στη Βόρεια Ελλάδα.

«Πρόσφατα μου έχει συμβεί κάτι αλλά δεν είναι ευχάριστο. Με παρακολουθούσε μια κυρία, πολλή ώρα με το αυτοκίνητο, πραγματικά φοβήθηκα. Ήμουν στην εθνική οδό κι ερχόταν πολύ κοντά στο αυτοκίνητο, έχει μια επικινδυνότητα αυτό.

Είχε γίνει 2-3 φορές αυτό, ερχόταν κάτω από το ξενοδοχείο και κάποια στιγμή όταν πήγα να φύγω ένα βράδυ, κατάλαβα από τον καθρέφτη ότι κάποιο αυτοκίνητο με παρακολουθεί. Έγινε στις διακοπές μου στη βόρεια Ελλάδα. Είδα ότι ερχόταν πίσω μου πολύ κοντά, πάτησα γκάζι και μετά πήρα την αστυνομία» ανέφερε ο ηθοποιός.


Πηγή