Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Το «καρφί» του Θάνου Καλλίρη για την αχαριστία

Αιχμές για ανθρώπους που βοήθησε όταν βρισκόταν στο απόγειο της δόξας του, αλλά δεν εκείνοι δεν τον βοήθησαν εξίσου όταν βρέθηκαν «ψηλά», άφησε ο τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης.

«Έχω ζήσει ανθρώπους που έρχονται σαν θαυμαστές να μου ζητήσουν ένα αυτόγραφο και εγώ πολύ ευγενικά τους το δίνω, και τους μιλάω και βγάζω φωτογραφίες μαζί τους και μετά έχουν μια εκπομπή στο τελευταίο κανάλι και εγώ πάω ως σούπερ καλλιτέχνης και τους τιμώ σε αυτό το δεύτερο κανάλι, αλλά μόλις έγιναν τοπ, εμένα έκαναν σαν να μην με ξέρουν. Έχει συμβεί και αυτό. Σε σνομπάρουν με έναν τρόπο», ανέφερε ο Θάνος Καλλίρης μιλώντας στην εκπομπή Splash του Epsilon, και πρόσθεσε: «Στο νου μου είχα άντρα για αυτό που είπα. Έχω μάθει κάτι: πως στον δρόμο προς την κορυφή θα συναντήσεις κάποιους ανθρώπους που θα πρέπει να τους συμπεριφερθείς σωστά και τίμια γιατί θα τους ξανασυναντήσεις και κατεβαίνοντας».

Ο ίδιος δήλωσε «χορτάτος» από την καλλιτεχνική του πορεία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Εμένα η ζωή μου μού έχει δώσει πολλές χαρές. Είμαι ένας χορτάτος άνθρωπος από επιτυχία και από δόξα και από αναγνωρισιμότητα. Τα ινδάλματα της νεολαίας τότε ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Πάνος Μιχαλόπουλος, άνθρωποι του κινηματογράφου, τα κοριτσίστικα περιοδικά τότε δεν είχαν τραγουδιστές. Εμείς βγήκαμε από το πουθενά, ήταν κάτι το φοβερό».

localStorage.clear();


Πηγή