Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Το κορίτσι των πάρτι, η Πάρις Χίλτον έγινε μητέρα, μέσω παρένθετης

Η Πάρις Χίλτον, το κορίτσι των πάρτι, έγινε μητέρα, όπως ανακοίνωσε η ίδια.

Η διάσημη κληρονόμος αποκάλυψε χθες πως η ίδια και ο σύζυγός της Κάρτερ Ρέουμ υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί- έναν γιο- μέσω παρένθετης μητέρας.

Σε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram που δείχνει την Πάρις Χίλτον να κρατά το χέρι του νεογέννητου, έγραψε: «Είσαι ήδη αγαπητός πέρα από κάθε λέξη».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανάρτηση της Πάρις Χίλτον όπου ανακοίνωσε την άφιξη του γιου της
Η ανάρτηση της Πάρις Χίλτον όπου ανακοίνωσε την άφιξη του γιου της

Επιβεβαιώνοντας την είδηση στο περιοδικό People, η Πάρις Χίλτον είπε: «Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Κάρτερ κι εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε τη δική μας οικογένεια και οι καρδιές μας εκρήγνυται από αγάπη για το αγοράκι μας».

Η διάσημη κληρονόμος, πάντως, δεν αποκάλυψε πότε υποδέχτηκαν το μωρό ή ποιο είναι το όνομά του.

Όταν η μητέρα της αποκάλυψε τις δυσκολίες να γίνει μητέρα η Πάρις Χίλτον

Η ριάλιτι σταρ παντρεύτηκε τον Ρέουμ τον Νοέμβριο του 2021 σε μια λαμπερή τελετή και έχει μιλήσει πολλές φορές για τα σχέδιά της να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να αποκτήσει τη δική της οικογένεια. «Έχουμε μιλήσει για παιδιά από την αρχή – από τον πρώτο καιρό που βγαίναμε» είχε δηλώσει στο «The Bellas Podcast» τον Απρίλιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πάρις Χίλτον στο γάμο της τον Νοέμβριο του 2021
Η Πάρις Χίλτον στο γάμο της τον Νοέμβριο του 2021

Λίγους μήνες αργότερα όμως, η μητέρα της, Κάθι Χίλτον είχε δηλώσει στο E! News πως ο αγώνας για την απόκτηση ενός παιδιού για την μεγαλύτερη κόρη της Πάρις, είναι «πολύ δύσκολος», η διάσημη τηλεπερσόνα θέλησε να πάρει θέση. «Δεν ξέρω πού το βρήκε αυτό» είπε στο TMZ, προσθέτοντας: «Έχω τόνους εμβρύων που περιμένουν, έχουμε αποθηκεύσει πολλά από αυτά».

Κι επειδή αυτή η απάντηση φαίνεται πως δεν έφτανε, φρόντισε να κάνει και ένα Instastory όπου έγραψε: «Ο σύζυγός μου κι εγώ πάντα θέλαμε να απολαύσουμε τον πρώτο χρόνο του γάμου μας ως ζευγάρι και πάντα σχεδιάζαμε να ξεκινήσουμε την οικογένειά μας το 2023».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζεται πάντως, πως ο σύζυγος της Πάρις Χίλτον έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδί, ένα 9χρονο κορίτσι, με τη σταρ του ριάλιτι Λάουρα Μπελίζι. Σύμφωνα με το Page Six, ο Κάρτερ Ρέουμ έχει δει την κόρη του μόνο μία φορά στη ζωή της, αν και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του : «Υποστηρίζει αυτό το παιδί. Αν και δεν έχει την παραδοσιακή σχέση πατέρας – κόρη, την φρόντιζε από τότε που γεννήθηκε και θα συνεχίσει να το κάνει».


Πηγή