Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Γιατί ανυπομονώ τόσο για τα νέα HUAWEI Freebuds 5i – Ποιοτικός ήχος σε προσιτή τιμή

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων στα μέσα μαζικής μεταφοράς: Αυτοί που έχουν για συντροφιά στις καθημερινές τους μετακινήσεις ένα βιβλίο και αυτοί που προτιμούν το smartphone τους.

Κάποιοι επιλέγουν ενίοτε είτε το ένα είτε το άλλο, ανάλογα με τη διάθεσή τους ή ανάλογα με το περιεχόμενο του καθενός. Εάν ένα βιβλίο τους έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, μπορεί να παρακαλούν να μην φτάσουν στον προορισμό τους, για να διαβάσουν τι θα γίνει στη συνέχεια. Ή εάν το συγκεκριμένο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς έχει μια δραματική ανατροπή, πώς να μην θέλεις να το δεις ακόμη και μέσα στο μετρό με όλη αυτή τη φασαρία;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βέβαια, υπάρχει πάντα αυτό το πρόβλημα: Η φασαρία. Είναι άραγε ποτέ δυνατόν να παρακολουθήσεις μια σειρά ή μια ταινία, όταν ακούς την αμαξοστοιχία να τρίζει επάνω στις ράγες ή όταν οι διπλανοί σου έχουν αποφασίσει να λύσουν το κυπριακό και μάλιστα στις 7 το πρωί; (Πάντα αναρωτιόμουν πού την βρίσκουν την όρεξη για κουβέντα τόσο νωρίς το πρωί).

Γιατί επέλεξα τα HUAWEI Freebuds 5i

Για μένα τουλάχιστον, η απάντηση πιστεύω πως θα βρίσκεται στα νέα HUAWEI Freebuds 5i, τα οποία περιμένω πώς και πώς να κυκλοφορήσουν. Και οι λόγοι είναι πολλοί.

Είμαι λάτρης τόσο των βιβλίων (το τελευταίο διάστημα ανακάλυψα ξαφνικά τον John Verdon) όσο και του Netflix. Και για μένα, αυτά τα 40 λεπτά στο μετρό καθημερινά για την δουλειά μου, θα μπορούσα να πω πως είναι βάλσαμο. Εάν είστε γονιός, μπορεί και να με καταλάβετε. Είναι αυτά τα 40, ολότελα δικά μου, λεπτά που μπορώ να απολαύσω ό,τι θέλω χωρίς να φωνάζει από μέσα κάποιο από τα παιδιά μου «μαμά αυτό, μαμά το άλλο». (Τα λατρεύω, μην με παρεξηγείτε). Έτσι λοιπόν, αυτά τα 40 λεπτά, προσπαθώ να τα περνάω ευχάριστα. Είτε παρακολουθώντας κάποια ταινία, είτε διαβάζοντας ένα βιβλίο, είτε ακούγοντας μουσική.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τα νέα HUAWEI Freebuds νομίζω όμως πως οι καθημερινές μου μετακινήσεις θα γίνουν καλύτερες. Και μπορώ να εξηγήσω τους λόγους.

Απολαμβάνεις εξαιρετική ποιότητα μουσικής σαν να βρίσκεσαι σε μια συναυλία

Ο ήχος, όπως διαβάζω, είναι εξαιρετικός τόσο χάρη στην μουσική εμπειρία υψηλής ανάλυσης, με πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless όσο και στο εφέ Multi-EQ, που σου επιτρέπει να προσαρμόζεις ελεύθερα το εφέ ήχου, όπως για παράδειγμα, τη λειτουργία ενίσχυσης μπάσων ή πρίμων. Άραγε θα νομίζεις πως η μπάντα παίζει μόνο για σένα; (Ανυπομονώ να ακούσω το Bohemian Rhapsody με αυτά τα Freebuds – ευκαιρία να δοκιμάσω την ενίσχυση των μπάσων). Ή θα νιώθεις σαν να βρίσκεσαι μέσα σε μια κινηματογραφική αίθουσα, με την ταινία να προβάλλεται μόνο για σένα;

Όσο για τις διπλανές κυρίες που δεν λένε να βάλουν γλώσσα μέσα πρωί πρωί, και πάλι η HUAWEI έχει βρει τη λύση. Σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος στην ιστοσελίδα της, τα ακουστικά, διαθέτουν τρεις λειτουργίες ακύρωσης θορύβου Ultra, General και Cozy – για να μην ακούτε τίποτα από τους γύρω σας (μια έξυπνη λειτουργία ακόμη και για την περίπτωση που έχετε στην γραμμή το αφεντικό σας και συζητάτε κάποιο πρότζεκτ).

Τα νέα ακουστικά της HUAWEI Freebuds 5i έχουν πιστοποίηση IP54 που τα κάνει ανθεκτικά σε υγρασία και ιδρώτα
Τα νέα ακουστικά της HUAWEI Freebuds 5i έχουν πιστοποίηση IP54 που τα κάνει ανθεκτικά σε υγρασία και ιδρώτα

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, όσον αφορά στο τελευταίο, εκεί που θα ακούτε την αγαπημένη σας ταινία, θα μπορείτε ανά πάρα στιγμή να διακόψετε για να απαντήσετε σε κάποια κλήση ή να συμμετάσχετε σε κάποιο meeting, χωρίς καν να χρειαστεί να κάνετε χειροκίνητη εναλλαγή συνδεσιμότητας.

Παράλληλα, θα μπορείτε να τα συνδέσετε μέσω της αυτόματης σύζευξης, είτε με το tablet σας, είτε με τον υπολογιστή σας. Έτσι, όταν συνδέετε τα ακουστικά σε έναν υπολογιστή για να συμμετάσχετε σε ένα meeting και κάποιος σας καλεί, απλώς αγγίξτε το ακουστικό δύο φορές για να απαντήσετε στην κλήση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που εισάγει η HUAWEI στα νέα της ακουστικά είναι η δυνατότητα για εύκολες και γρήγορες selfie. Εάν θέλετε, θα μπορείτε να τραβήξετε ένας στιγμιότυπο οθόνης π.χ. μια selfie, κάντε απλά double -tap στα ακουστικά και ιδού η φωτογραφία!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μοναδικό design- Θα ξεχνάς πως φοράς ακουστικά

Περνώντας τώρα στα λοιπά χαρακτηριστικά των HUAWEI Freebuds 5i, θα ξεχάσετε ακόμη και πως τα φοράτε. Πολλές φορές έχουμε ακούσει φίλους να λένε πως δεν αντέχουν τα ακουστικά τους για πάνω από μισή ώρα, γιατί τους πονάνε τα αυτιά τους.

Η HUAWEI όμως, με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο και μετά από χιλιάδες δοκιμές, έχει δημιουργήσει ένα προϊόν πολύ ελαφρύ ενώ παράλληλα, χάρη στα 3 μεγέθη μαλακών άκρων σιλικόνης φιλικών προς το δέρμα, γίνεται όσο πιο εξατομικευμένο μπορεί. Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!

Το design φυσικά όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, είναι μοναδικό, με την θήκη τους να θυμίζουν βότσαλα και διατίθεται σε γαλάζιο, μαύρο και λευκό. Όσο για την μπαταρία, η HUAWEI διατείνεται πως μπορούν να προσφέρουν έως και 28 ώρες αναπαραγωγής μουσικής όταν χρησιμοποιούνται με τη θήκη φόρτισης και μπορούν να αναπαράγουν 4 ώρες ήχου με φόρτιση μόλις 15 λεπτών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα HUAWEI Freebuds 5i διατίθενται σε τρία χρώματα, γαλάζιο, μαύρο και λευκό
Τα HUAWEI Freebuds 5i διατίθενται σε τρία χρώματα, γαλάζιο, μαύρο και λευκό

Τα νέα HUAWEI Freebuds 5i πιστεύω πως θα γίνουν το αγαπημένο αξεσουάρ στην καθημερινότητά μου. Και μάλιστα σε μια τόσο προσιτή τιμή, ανυπομονώ να τα αποκτήσω!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEIκαθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.




Πηγή