Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Το μέγαρο του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον που πωλείται έναντι 43 εκατ. ευρώ

Το μέγαρο του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον που πωλείται έναντι 43 εκατ. ευρώ

Οι δυο αστέρες του Χόλιγουντ παντρεύτηκαν το 2000 και την επόμενη χρονιά μετακόμισαν σε ένα μέγαρο του Μπέβερλι Χιλς που έχτισε το 1934 ο παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονας Wallace Neff, ο άνθρωπος που καθιέρωσε το λεγόμενο «καλιφορνέζικο στιλ».

Στα πέντε χρόνια που έζησε εκεί το ζευγάρι, έκανε πολλές ανακαινίσεις στο εσωτερικό, με σεβασμό πάντα στην ιστορία και την αρχιτεκτονική της οικίας.

Εκσυγχρόνισαν την κουζίνα, έφτιαξαν αίθουσα κινηματογράφου και άλλα πολλά, χωρίς να υπονομεύσουν την υπέρκομψη φόρμα του διατηρητέου κτίσματος.

Η έπαυλη φιλοξενεί 4 κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρία 20 ατόμων, μπαρ, γυμναστήριο, ενώ ο διπλανός ξενώνας προσφέρει δύο ορόφους πολυτέλειας για τους καλεσμένους.

Όλα μάλιστα έχουν χτιστεί γύρω από το γήπεδο του τένις, καθώς αυτή ήταν η κατασκευαστική φιλοσοφία του Neff, που διατηρείται ακόμα και σήμερα χάρη στις κοπιώδεις και πολυδάπανες προσπάθειες όλων όσοι πέρασαν από δω ως ιδιοκτήτες.

Όσο για τον εξωτερικό χώρο, κυριαρχείται από την τεράστια πισίνα, αλλά και τις εγκαταστάσεις για το τένις, το βασικό χαρακτηριστικό του μεγάρου που βγήκε πρόσφατα προς πώληση έναντι 49 εκατ. δολαρίων (43 εκατ. ευρώ)…


Πηγή