Παρασκευή , 3 Μάιος 2024

Το μυστικό νεότητας μιας 41χρονης που μοιάζει… 20 -Το βίντεο που άφησε άφωνους τους χρήστες του TikTok

Μια γυναίκα έχει αφήσει έκπληκτους τους χρήστες του TikTok μετά την αποκάλυψη ότι είναι 41 ετών, με όλους να λένε ότι μοιάζει σαν να είναι άνετα στα 20 της.

Ο γυναίκα με το όνομα χρήστη @msdongan ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τη νεανική της εμφάνιση και μοιράστηκε μερικά από τα μυστικά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πες μου ότι δεν φαίνεσαι στην ηλικία σου χωρίς να μου πεις ότι δεν φαίνεσαι στην ηλικία σου. Θα ξεκινήσω πρώτη. Είμαι 41 ετών».

Ο κόσμος σοκαρίστηκε με την πραγματική της ηλικία, με πολλούς να πιστεύουν ότι ήταν γύρω στα 20 ή 30.

Κάποιος έγραψε: «Στην αρχή σκέφτηκα ότι είναι γύρω στα 20, μετά στις αρχές των 30». Ένας άλλος πρόσθεσε: «Θεέ μου, είσαι τόσο εντυπωσιακή».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλοί άνθρωποι ρώτησαν τα μυστικά της, οπότε η ίδια ανέβασε ένα βίντεο που εξηγεί περισσότερα για τον τρόπο ζωής της.

Στο κλιπ, είπε: «Φτιάχνω κορεατικά πιάτα με λαχανικά, πιάτα με τόφου, πιάτα με κοτόπουλο ή ψάρι και τα τρώω με ρύζι. Αυτά είναι τα φαγητά που τρώω συνήθως. Πριν από την άσκηση, εφαρμόζω μια κρέμα σύσφιξης και ένα τζελ σώματος στην κοιλιά. Εφαρμόστε την κρέμα στην κοιλιά για να βοηθήσετε την ελαστικότητα του δέρματος».

Στη συνέχεια έδειξε μερικές ασκήσεις που της αρέσουν, όπως οι κοιλιακούς και την άσκηση mountain climbers. Μία χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας, έκπληκτη με την εμφάνιση της γυναίκας, σχολίασε: «Θέλω να είμαι τόσο καυτή όταν θα γίνω 40».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή