Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το νέο βίντεο για την καμπάνια του γυαλιών Gucci

Η Ουγγαρέζα φωτογράφος Petra Collins παρουσίασε, πριν λίγες μέρες στο Μιλάνο, το «ουγγρικό όνειρο» που γέννησε η δημιουργική φαντασία της για τα γυαλιά του οίκου Gucci.

Στο μικρού μήκους φιλμ, δυο μικρά παιδιά, ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι, κλέβουν τα γυαλιά της γιαγιάς τους – την οποία έχει πάρει ο ύπνος, σε μια πολυθρόνα, δίπλα – και ξεκινούν για ένα ταξίδι έξω από αυτόν τον κόσμο. Από ένα κονσέτρο ροκ (το οποίο δίνεται μέσα στο σπίτι τους) φεύγουν με ποδήλατο στην εξοχή και καταλήγουν σε ένα από τα περίφημα λουτρά της Βουδαπέστης – αυτό είναι αποκλειστικά για παιδιά – όπου, όλοι φορούν γυαλιά Gucci.

Η φωτογράφος έδωσε και μερικές λεπτομέρειες για το φιλμ:

«Γυρίστηκε στην Βουδαπέστη, εκεί είναι που αισθάνομαι περισσότερο σπίτι μου» έγραψε σε e-mail για την καμπάνια του οίκου.

«Το περυσινό καλοκαίρι, φιλμάρισα την οικογένειά μου για το A Magazine, και είχα έμπνευση. Συναρπάστηκα από τα δυο ξαδέλφια μου, που ήταν μαγικά μπροστά στην κάμερα. Ήθελα πολύ να σκηνοθετήσω μια ταινία με αυτά μέσα, και όταν ο Alessandro (ο Alessandro Michele) μου ζήτησε να κάνω μια ταινία για τα γυαλιά, είπα ότι αυτά είναι οι κατάλληλοι ηθοποιοί».


Πηγή