Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Το σχόλιο του Μπο για τα unfollow Ντάνου και Χρανιώτη στον Τανιμανίδη

Το σχόλιο του Μπο για τα unfollow Ντάνου και Χρανιώτη στον Τανιμανίδη

Στο βανάκι της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» επιβιβάστηκε ο Μπο, ο οποίος δε δίαστε να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο γνωστός ράπερ αποκάλυψε πως ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού έμοιαζε πολύ με ένα δικό του και τον πήρε τηλέφωνο ο δημιουργός για να του δώσει το ποσοστό του στα πνευματικά δικαιώματα.

Αν έχει βγάλει πολλά λεφτά από τη δουλειά του, ο Μπο είπε: «Είμαι πολύ πλούσιος…». Αναφέρθηκε, όμως και στον Σάκη Τανιμανίδη, σχολιάζοντας τα unfollow στο Instagram του Γιώργου Αγγελόπουλου και Γιώργου Χρανιώτη, οι οποίοι σταμάτησαν να ακολουθούν τον παρουσιαστή του Survivor.

«Εγώ ακολουθώ τον Σάκη Τανιμανίδη. Αν δεν με ενδιαφέρει κάτι που ανεβάζει, το προσπερνάω. Δεν νομίζω να έχουν τσακωθεί ο Ντάνος και ο Χρανιώτης με τον Σάκη Τανιμανίδη. Εκτός αν ήταν καλεσμένος στον γάμο του Χρανιώτη και δεν πήγε», είπε.

Ο Μπο αναφέρθηκε και στον Διονύση Σχοινά με τον οποίο εκτός από καλοί φίλοι, παραλίγο να γίνονταν και κουμπάροι. «Ο Διονύσης Σχοινάς κουβαλάει πάρα πολλά κιλά τρέλας γι’ αυτό τον αγαπάμε. Ο Διονύσης με παρότρυνε να παντρευτώ και με φώναζε “κουμπαράκι”, όποτε το πίστεψα ότι το ήθελε, απλά το τελευταίο τριήμερο εξαφανίστηκε και δεν εμφανίστηκε και στην εκκλησία. Προφανώς ο Διονύσης Σχοινάς δεν τα είχε οργανώσει σωστά, αν ξαναπαντρευτούμε θα τον προτιμήσουμε!», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Πηγή