Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το φύλο του μωρού, η σχέση με την πεθερά και η διαμάχη με τον ΣΚΑΪ

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Όταν σβήνουν τα φώτα» βρέθηκε και η Ελεονώρα Μελέτη η οποία μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της, τον σύντροφό της Θοδωρή Μαροσούλη, την πεθερά της αλλά και την διαμάχη της με τον ΣΚΑΪ.

«Δεν το ξέρουμε το φύλο και δε νομίζω να το μάθουμε κιόλας, είμαστε μαζόχες», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Με το φαγητό έχω μια περίεργη σχέση, πέρασα λίγο δύσκολα το πρώτο τρίμηνο, αλλά με ταΐζει αρκετά τώρα που έχω όρεξη. Η πεθερά μου μαγειρεύει καταπληκτικά. Την ταλαιπώρησα πολύ ένα τρίμηνο, αλλά ταλαιπωρήθηκα κι εγώ. Προσέχω πολύ τη διατροφή μου γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω και πολύ βάρος λόγω της μέσης μου, δεν κάνει» είπε και συνέχισε:

«Με προσέχει πολύ ο Θοδωρής, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν ξεχωριστό, το ότι είναι πολύ περιποιητικός. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό. Ζηλεύουμε με μέτρο ο ένας τον άλλον».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Ελεονώρα Μελέτη και για τη δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πράγματα τα οποία θα δούμε στη συνέχεια, κάποιες κινήσεις έπρεπε να γίνουν, έγιναν και θα πάρει τώρα το δρόμο της δικαιοσύνης η όλη υπόθεση. Στις 5 Δεκεμβρίου είναι η δικάσιμος».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

localStorage.clear();


Πηγή