Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Το Χόλιγουντ τραγουδάει «I Will Survive» λίγο πριν την ορκωμοσία Τραμπ

Λίγες μέρες πριν την μεγάλη ορκωμοσία του, στις 20 Ιανουαρίου όπου θα γίνει και επισήμως πλέον ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ σε μια λαμπερή τελετή με πολλούς καλεσμένους, ανάμεσά τους και πολλούς καλλιτέχνες, το περιοδικό W αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα στον νέο Αμερικάνό Πρόεδρο.

Μάζεψε έτσι αρκετούς σταρ του Χόλιγουντ οι οποίοι αποφάσισαν να υποδεχτούν τον Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ με έναν ξεχωριστό μουσικό τρόπο. Και το τραγούδι που επέλεξαν να πουν είναι το «I will Survive» που μεταφράζεται «Θα επιβιώσω».

Νάταλι Πόρτμαν, Μάθιου Μακόναχι, Έμμα Στόουν, Έιμι Άνταμς και πολλοί ακόμη ενώνουν τις φωνές τους για χάρη του… νέους τους Προέδρου.

«Όλοι μαζί ενώνουν τις φωνές τους με ένα τραγούδι, που μπορεί να έχει αρκετά πληθωρικούς στίχους και είναι χιλιοακουσμένο, αλλά χτυπάει ως αντίδοτο σε ένα Χόλιγουντ που ακόμα πενθεί για το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλόγών και είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε όσο τίποτε άλλο αυτή την στιγμή καθώς η ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ να πλησιάζει επικίνδυνα. Με την επικείμενη προεδρία του Τραμπ εμείς θα επιβιώσουμε», γράφει το περιοδικό.

Δείτε το βίντεο:

 

 


Πηγή