Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Τρόμαξε» με τα κιλά της εγκυμοσύνης η Κάθριν Χέιγκλ

Στις 20 Δεκεμβρίου η Κάθριν Χέιγκλ έφερε στον κόσμο τον γιο της Τζόσουα. Η 38χρονη ηθοποιός πήρε 20 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και μίλησε για την μεγάλη απελπισία που ένιωθε κάθε μήνα που επισκεπτόταν τον γιατρό της και έβλεπε πόσο βάρος έχει πάρει:

«Συνολικά πήρα 20 κιλά και αυτό είναι πολύ βαρύ για μια ηθοποιό που έχει περάσει όλη της την ζωή ως τότε προσπαθώντας διαρκώς να χάσει ακόμα πέντε κιλά», αυτοσαρκάζεται η ίδια σε συνέντευξή της στο People.

«Προσπαθούσα να είμαι όσο πιο υγιής γίνεται και να μην τρελαίνομαι ούτε με το βάρος ούτε με τίποτα, αλλά και πάλι το είχα άγχος», τονίζει η ίδια αλλά παραδέχεται πως τώρα είναι ευγνώμων για το σώμα της, καθώς όπως λέει, της δίνει όλα εκείνα που χρειάζεται για να μεγαλώσει το νεογέννητο γιο της.

Η Κάθριν Χέιγκλ και ο σύζυγός της Τζος Κέλι έχουν υιοθετήσει δύο κοριτσάκια και ο μικρός Τζόσουα είναι το πέμπτο μέλος της οικογένειάς τους.

Η  πρώην σταρ του Grey’s Anatomy και ο σύζυγός της μίλησαν για τα υιοθετημένα παιδιά τους, και συμπλήρωσαν ότι δεν πίστευαν ότι θα βιώσουν σύντομα την πρώτη εγκυμοσύνη της Κάθριν. Και οι δύο οι νιώθουν ευγνωμοσύνη και δηλώνουν ότι η γέννηση του παιδιού τους είναι μια απίστευτη εμπειρία, κάτι μαγικό.

tkqphgfhkt2

Προς το τέλος της συνέντευξής της η ηθοποιός δήλωσε ότι κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είχε κάποια συναισθηματικά σκαμανεβάσματα που την έκαναν να φρικάρει μερικές φορές. Επιπλέον είπε, ότι ένιωσε τον ίδιο ενθουσιασμό όταν γέννησε το γιο της και τον ίδιο όταν έκανε την διαδικασία για να εγκριθεί η υιοθέτηση των κοριτσιών της. Κάθε φορά που κρατούσε για πρώτη φορά όλα τα παιδιά της, αισθανόταν μεγάλη αγάπη και ότι θα έκανε τα πάντα για να τα προστατεύσει.


Πηγή