Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Υπέροχη όπως πάντα! Η 89χρονη Τζόαν Κόλινς ποζάρει με μπικίνι στο Σεν Τροπέ

Είναι από τις πιο λαμπερές σταρ του Χόλιγουντ και θαμπώνει τους θαυμαστές της για πάνω από 70 χρόνια. Ο λόγος για την Τζόαν Κόλινς!

Η 89χρονη ηθοποιός απέδειξε «ότι το έχει ακόμα», δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με μπλε μπικίνι, ενώ ποζάρει για ένα στιγμιότυπο στο Instagram αγκαλιά με τον 57χρονο σύζυγό της Percy Gibson, στο Σεν Τροπέ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Instagram πήρε φωτιά, καθώς η ηθοποιός δείχνει συγκλονιστική, με τους θαυμαστές της να παρατηρούν ότι είναι «πιο υπέροχη από ποτέ».

Η Τζόαν Κόλινς συμπλήρωσε την καλοκαιρινή της εμφάνιση με ένα ψάθινο καπέλο και μοντέρνα γυαλιά ηλίου, ενώ πρόσθεσε μια ακόμη πινελιά λάμψης με κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Κοιτάζει γλυκά στα μάτια τον επί 20 χρόνια σύζυγό της, με τον Πέρσι να την κοιτάζει, επίσης, με τρυφερότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Τζόαν Κόλινς έγραψε: «Όταν έχει 100 βαθμούς στη σκιά είμαι ευγνώμων που έχω πισίνα».

Οι followers έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο υπέροχη δείχνει, ενώ πολλοί παρατήρησαν πόσο ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της.

Ένας θαυμαστής έγραψε: «Υπέροχη φωτογραφία. Στιγμή Kodak! Η βασίλισσα Τζόαν Κόλινς είναι εκπληκτική». «Ουάου, κοιτάξτε τους, τόσο υπέροχοι, τόσο καταπληκτική φωτογραφία αγάπη μου» σχολίασε ένας άλλος follower.

Η ανάρτηση έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου η Τζόαν Κόλινς αποκάλυψε ότι «αναρρώνει και τα πάει καλά» μετά από έναν νευρολογικό πόνο στο πόδι της.

Η σταρ μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο νοσοκομείο Princess Grace Hospital στο Μονακό, αλλά τώρα είναι πίσω στο σπίτι της, στο Σεν Τροπέ, και περπατάει, όπως ανέφερε το Page Six τον περασμένο μήνα. Εκπρόσωπος της Κόλινς επιβεβαίωσε την είδηση, προσθέτοντας ότι «ο πόνος ήταν βασανιστικός, αλλά, ευτυχώς, τον αντιμετώπισε και είναι καλά τώρα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O γάμος της Τζόαν Κόλινς με τον κατά 32 χρόνια μικρότερο σύζυγό της

Η 89χρονη ηθοποιός Τζόαν Κόλινς παντρεύτηκε τον πέμπτο σύζυγό της, τον 57χρονο Πέρσι Γκίμπσον, το 2002. Ο γάμος τους μετρά ήδη 20 χρόνια, παρά τη διαφορά ηλικίας.

Φαίνεται ότι παραμένουν πολύ αγαπημένοι, με τις κοινές τους φωτογραφίες να είναι πολύ συχνές στο Instagram.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζόαν Κόλινς παραμένει super glam και fabulous στα 89 της χρόνια, όπως ακριβώς την εποχή που πρωτοσυστήθηκε στην παγκόσμια σκηνή.


Πηγή