Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Φάρμα: Χαμός στο αγρόκτημα, πιάστηκαν στα χέρια -«Αμα είσαι μάγκας, έλα να παίξουμε ξύλο» [βίντεο] | ΖΩΗ

«Αναψαν» τα αίματα στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα», με τους παίκτες να τσακώνονται σαν τα κοκόρια.

Πρωταγωνιστές του καβγά ήταν ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης και ο Αστρινός Χαραλαμπάκης.

Η αρχή έγινε με τους δύο πρώτους να μαλώνουν εντός σπιτιού, για να συνεχιστεί η αψιμαχία σε ακόμα πιο έντονους τόνους στον εξωτερικό χώρο, μεταξύ του Κουτσαβάκη και του Αστρινού!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι βαριές κουβέντες έδιναν και έπαιρναν, με τους δυο παίκτες να πιάνονται στα χέρια και τους υπόλοιπους να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Η Αγγελική Ηλιάδη, η Σάσα Μπάστα καθώς και άλλοι παίκτες, μάλιστα, παρακολουθούσαν άναυδοι.

«Αμα είσαι μάγκας, έλα εδώ να παίξουμε ξύλο»

«Ρε κάνε πέρα» φώναζε από την μία ο Αστρινός για να αποκριθεί άμεσα ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, «ρε άντε από εδώ! Έβγαλες γλώσσα, παλιοαμόρφωτο πλάσμα! Άντε! Σου έχω δώσει πολύ χρόνο, ρε φίλε! Μην με ακουμπάει κανένας, μην με ακουμπάει κανένας… Άμα είσαι μάγκας και έχεις τέτοιες επιθετικές διαθέσεις, έλα να παίξουμε εδώ ξύλο».

«Όπως με πρόσβαλλε, θα τον προσβάλλω και ‘γω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Κουτσαβάκης στον Μάνο Πανταζή, ενώ απ’ τη μεριά του, ο Αστρινός τόνισε στον Παναγιώτη Ψωμιάδη πως δεν ανέχεται ένα παιδί 24 χρονών να τον προσβάλλει. «Εχω ένα όνομα στον τόπο μου και δυο κοπέλια», έλεγε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή