Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Φανατική οπαδός της Νάπολι υπόσχεται να κάνει γυμνή τον γύρο της πόλης εάν η ομάδα κερδίσει το Champions League [εικόνες]

H Πάολα Σαουλίνο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα του OnlyFans στην Ιταλία και φανατική οπαδός της Νάπολι.

Η 34χρονη είναι γέννημα θρέμμα Ναπολιτάνα καθώς πήγε σχολείο στη πόλη έχοντας συνδέσει το ονομά της με αυτή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πάολα σπούδασε υποκριτική, έπαιξε θέατρο σε Ρώμη και Μιλάνο, η φήμη της έφτασε έως το Λος Άντζελες αλλά γρήγορά κατάλαβε ότι βγάζοντας τα ρούχα της θα κέρδιζε περισσότερα χρήματα και φήμη.

Το 2016 στο δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση στην Ιταλία είχε υποσχεθεί σεξ σε όποιους ψηφίσουν «όχι» και αμέσως ξεκίνησε περιοδεία για να εκπληρώσει την υπόσχεσή της. Υποστήριξε ότι πήγε με 700 άνδρες κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην Πόμπα (Αντλία).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πάολα πριν από λίγες ημέρες υποσχέθηκε ότι εάν η Νάπολι κερδίσει το Champions League θα βγει γυμνή στους δρόμους της πόλης του Νότου και θα παρελάσει πάνω σε ανοιχτό λεωφορείο.

«Είναι κάτι που μπορώ να κάνω και είναι κάτι που μπορώ να αντέξω οικονομικά. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι η ενοικίαση λεωφορείου είναι το πιο ακριβό πράγμα στον κόσμο. Νομίζω ότι με πιθανώς 3.000 ευρώ θα το κάνω και μπορώ να επικοινωνήσω με άτομα που μπορούν να μου νοικιάσουν το λεωφορείο ή μπορούν να παρέχουν αυτήν την υπηρεσία» είπε η Πάολα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη κλήρωση του Champions League, όπου η ομάδα της θα παίξει με τη Μίλαν, η Πάολα χάρηκε και θα ταξιδέψει μαζί της στο Μιλάνο. «Φοβάμαι λίγο την Σίτι» είπε η Πάολα, σχετικά με τις ομάδες που βρέθηκαν στη φάση των «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης,


Πηγή