Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

NFL: Δια βίου δωρεάν σεξ στο νέο αστέρι των Las Vegas Raiders προσφέρει οίκος ανοχής

Οίκος ανοχής στο Λας Βέγκας έκανε πρόταση στον νέο quaterback των Ρέιντερς, ομάδας NFL, Τζίμι Γκαράπαλο για δια βίου δωρεάν σεξ.

Ο Τζίμι Γκαράπαλο πριν από μερικές ημέρες υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Ρέιντερς και θα είναι ο ηγέτης της επίθεσης της ομάδας του Λας Βέγκας, ώστε να οδηγήσει την ομάδα ξανά στα πλέι οφ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γκαράπαλο έχει τη φήμη του γόη και του «κακού» παιδιού και το παρατσούκλι «Pornstar Jimmy», καθώς οι παπαράτσι τον έπιασαν σε βραδιά εξόδου με τη διάσημη πορνοστάρ Κιάρα Μία, σε ελληνικό εστιατόριο στο Λος Άντζελες, πριν από μερικά χρόνια.

«Του αξίζει να έχει δωρεάν σεξ»

Οι εργαζόμενες στον οίκο ανοχής Chicken Ranch του Λας Βέγκας, Κέιτλιν Μπελ και Άλις Λιτλ, είπαν για τον Τζίμι Γκαράπαλο ότι «του αξίζει να έχει δωρεάν σεξ μόνο και μόνο επειδή επέλεξε να έρθει στην ομάδα μας. Ωστόσο, εμείς του κάναμε αυτή την πρόταση γιατί είναι και κούκλος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μπελ έχει τεράστια επιτυχία στη βιομηχανία πορνό και πρόσφατα ήταν υποψήφια στα βραβεία Xbiz για την καλύτερη σκηνή του 2023.

Η Άλις Λιτλ είπε πως ο τελικός του Super Bowl για τη νέα σεζόν θα διεξαχθεί στο «Allegiant Stadium» και θέλει ο 31χρονος Γκαράπαλο να είναι στα «πάνω του» όλη τη σεζόν ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο οίκος ανοχής Sheri’s Ranch, στο Λας Βέγκας, πρότεινε με τη σειρά του στον Γκαράπαλο VIP υπηρεσίες, προσκαλώντας παράλληλα και αρκετούς από τους νέους συμπαίκτες του Γκαράπαλο.


Πηγή