Κυριακή , 16 Ιούνιος 2024

Φεστιβάλ Καννών: Τα παθιασμένα φιλιά της 77χρονης Σερ στο κόκκινο χαλί με τον κατά 40 χρόνια μικρότερο σύντροφό της

Η 77χρονη Σερ δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον 37χρονο σύντροφό της, τον μουσικό Αλεξάντερ Έντουαρτς, με τον οποίο εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί του γκαλά του amfAR στις Κάννες.

Η Σερ και ο κατά 40 χρόνια νεότερος σύντροφός της πιάστηκαν χέρι χέρι και μπροστά στους φωτογράφους αντάλλαξαν φιλιά, διαψεύδοντας τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θρυλική τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της έδειξε εντελώς ακομπλεξάριστη και αδιάφορη για τα σχόλια που ακούει για τη διαφορά ηλικίας τους, λέγοντας μάλιστα πως κάποιες φορές αστειεύεται με αυτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το μισώ να μιλάω για το πόσο ευτυχισμένη είμαι, αλλά περνάμε υπέροχα μαζί. Μπορούμε να μιλάμε για μουσική, μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα. Έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ, έχει τον πιο χαριτωμένο γιο στον κόσμο. Απλώς, καταλαβαινόμαστε» είχε πει η Σερ στο κανάλι Extra.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, αναφερόμενη στη διαφορά ηλικίας τους, είχε σημειώσει: «Μερικές φορές του μιλάω και δεν έχει ιδέα για ποιον μιλάω. Τις προάλλες, είπα “ξέρεις ποιος είναι ο Κλαρκ Γκέιμπλ;”. Απάντησε “ναι, φυσικά”, αλλά τις περισσότερες φορές θα με κοιτάξει και θα πει “δεν είχα γεννηθεί ακόμα”».


Πηγή